Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Byggmästargatan 4 C, Centralt, Gävle
Typ
Bostadsrätt
KVM
22.3 kvm
Avgift
1 547 SEK / mån
Rum
1 rum

Renoverad etta med balkong. Mycket centralt läge och närhet till högskolan.

Nu finns chansen att förvärva denna påkostade och kvadratsmarta etta med ett absolut toppläge.

Lägenheten är modern, praktisk och ligger två trappor upp i en mycket attraktiv förening med direkt närhet till centrum, Boulognerskogen och högskolan. Här har du något utöver det vanliga om du söker en yteffektiv lägenhet i mycket gott skick.

Nytt -19 kök utrustat med induktionshäll, integrerad och rostfri ugn, fläkt samt kyl/frys. Duschrummet stamrenoverades -03 med kakel och klinker, vidare har lägenheten genomgående nya golv och ytskikt. Hallen är inbjudande och rymlig med gott om plats för avhängning. Allrum med plats för soffa samt tillhörande möblering, här finn också en platsbyggd säng. Under den platsbyggda sängen finns en praktisk garderobslösning med spegelskjutdörrar. Vidare finns en nyrenoverad balkong med utsikt mot den fina innergården.

Brf Dammen är en välskött förening med god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. I föreningen har du tillgång till övernattningsrum, bastu, samlingslokal och en fin innegård med sittgrupper. I månadsavgiften om1547 kronor ingår TV, bredband, vatten, värme och förråd.

Här bor du mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat köpcentrum, vackra promenadstråk, bra kommunikationer, stort utbud av restauranger, caféer och barer. Här har du även närhet till natursköna Boulognerskogen med sitt utbud av fina promenadstråk, utomhusgym och badplats. Högskolan når du enkelt med en kortare cykeltur, promenad eller kollektivtrafik. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av centrala Gävle! Missa inte chansen att se denna toppen-etta med optimalt läge.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy