Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Cementgatan 3, Södra Munksjön, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
34.5 kvm
Avgift
2 317 SEK / mån
Rum
1 rum

FÖRSTA PARKETT MOT MUNKSJÖN

Varmt välkomna till första parkett ut mot Munksjön!

På Cementgatan 3 erbjuds nu en enrummare om 34 kvm. Här erbjuds en optimal planlösning där vardagsrum, matplats och kök harmoniserar perfekt med varandra. Promenad- och cykelavstånd till stadens utbud av nöje, restauranger, caféer och med kort avstånd till Jönköping University. På Södra Munksjön väntar en framtid med trevliga bostadskvarter, butiker och fint stråk utmed sjön.

Detta boende är perfekt för den som vill bor nära sjön och med promenadstråk utanför sin bostad.

I övrigt finner ni här stort badrum med tvättsektion samt Marbodalkök med Siemens vitvaror.

Stadsdelen Munksjöstaden växer så det knakar och här har man precis all möjlig service man kan önska sig runt hörnet såsom välsorterad matbutik, apotek, vårdcentral, blomsterhandel, restaurang, pizzeria, gym och bageri. Med en längre promenad eller kortare cykeltur når ni Jönköpings city där allt finns att erbjuda. Goda kommunikationer där buss går regelbundet. Via hiss når ni föreningens gemensamma garage där det finns separat kö till denna.

Rumsbeskrivning

Beskrivning: HALL - Välkomnande hall med plats för avhängning. Ljust golv och ljusa väggar.

BADRUM - Helkaklat badrum med ljust klinker och ljust kakel. Badrummet är utrustat med wc, duschhörna, tvättställ och kommod samt tvättmaskin och torktumlare.

KÖK - Det moderna och ljusa köket har mycket att tycka om, exempelvis påkostade material, stora fönster och plats för matbord och stolar. Rummets parkettgolv och vita väggar går fint ihop och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge. Nytt praktiskt kök med överskåp ,ljust golv samt kaklat ovan bänkskivan.

Köket är utrustat med följande:
- Häll
- Fläkt
- Ugn
- Diskmaskin
- Micro
- Kyl/frys

VARDAGSRUM - Stort vardagsrum med ljus ekparkett och ljusa väggar samt stora fönster med blick över Södra Munksjön.
Plats för säng och soffa i vardagsrummet.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 595 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

34.5 kvm

Gatuadress

Cementgatan 3

Ort

Jönköping

Kommun

Jönköping

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Till bostaden hör ett förråd beläget i källaren. Även cykelförråd finns i byggnaden.

Lägenhetsnummer BRF

2-11

Våningsplan

1 av 10

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf SKPSBRON nr 1

Organisationsnummer

769636-7973

Allmän information

Svanenmärkta hem från Skanska. Bostadsrättsföreningen består av 66 bostadsrätter om 1-4 rok. Ett nybyggt kvarter i Jönköpings allra senaste stadsdel Skeppsbron. Ett centralt läge med en framtid som innebär butiker, caféer och restauranger. Läget är sjönära och kommer i framtiden också erbjuda fina parkområden och promenadstråk. Miljön kring Munksjön växer och i förlängning till Munksjöstaden färdigställs nu områdets allra första kvarter, här välkomnar vi ett nybyggt kvarter i Jönköpings allra senaste stadsdel Skeppsbron. Ett centralt läge med en framtid som innebär butiker, caféer och restauranger. En perfekt kombination mellan lugnet, stadspulsen och fina naturmiljöer!

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

Fibernät. Lägenhetsinnehavare tecknar eget avtal med önskad operatör.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme & mekanisk frånluftsventilation. Tilluft med uteluftsventiler.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen erbjuder för sina medlemmar gemensam takterrass med fina vyer och trevliga sällskapsytor. I föreningen finns även övernattningslägenhet att hyra. Till lägenheten hör ett källarförråd. Under föreningens fastighet finns även tillgång till gemensamt garage.

Byggnader

Byggår

2021

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 317 SEK/månad

Andelstal

0,80600

Andel av månadsavgift

0,81

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

502 847 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Uppgifter är baserade på ekonomisk plan

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

170 SEK/månad

Försäkringskostnad

80 SEK/månad

Summa driftkostnad

250 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 27 garageplatser i gemensamt garage under fastigheten. Kostnad: 1000 kr/mån

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Kostnad

1 000 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl