Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 850 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Cv-Gatan 105, Alnängarna/Slussen, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
75 kvm
Avgift
5 253 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

En modern och bekväm bostad med centralt läge i vacker omgivning!

Snart har Du chansen att förvärva 3 rok med en rymlig balkong om 13 kvm och fantastisk vy ut mot Alnängarnas koloniområde. Helt ostört läge med noll insyn. Bostaden är nyproducerad 2020 av JM och nuvarande ägare har gjort en hel del tillval vilket gör denna bostad till något alldeles extra, Inglasning är beställd och kommer att monteras i närtid med tillhörande matta!

Med det fantastiska läget vid Svartån och slussen får du en vacker och funktionell bostad med hög standard på inredningen, genomtänkt planlösning och goda förvaringsmöjligheter.
Bostaden har optimal planlösning med välkomnande hall och förvaring i skjutdörrsgarderob. Köket är modernt och fullutrustad med energiklassade vitvaror och samspelar fint med vardagsrummet men ändå skiljs av med en kort vägg. Den stora balkongen vetter ut mot Alnängarnas grönskande koloniområde likaså gör bägge sovrummen som är rymliga varav det ena med egen klädkammare. I det helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Alla vitvaror är ifrån SIEMENS.

Med såväl naturupplevelser som stadsmyller på bekvämt avstånd från hemmet kan du låta stunden bestämma vilket håll du ska åt!

Naturen finns runt knuten och Örebros stadskärna 10 minuters cykeltur bort, nära till USÖ och resecentrum med pendlingsmöjligheter samt goda vägar till E18 mot Stockholm/Göteborg.
Slussen är ett utav Örebros finaste område, det finns stora framtidsplaner för CV-området så missa inte denna chans att få vara med från början när en ny del av Örebro byggs upp.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.

Allmän information

Pris

2 850 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

75 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Cv-Gatan 105

Ort

Örebro

Kommun

Örebro

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Balkong om 13 kvm. Förråd finns uppe på vinden. Cirka 3 kvm.

Lägenhetsnummer BRF

0375-01-02-21104

Våningsplan

2 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Slussporten

Organisationsnummer

769636-6405

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Slussporten innehåller 76 välplanerade lägenheter i ett av Örebros bästa lägen, mitt i de natursköna omgivningarna mellan Svartåns lugn och Alnängarnas blommande koloniområde. Projektet består utan 3 huskroppar med 4 våningar. Här bor du med grönska, vattenblänk och åpromenader nära inpå knuten. Här kan du ta en skön joggingtur eller promenad längs ån i en idyllisk natur- och kulturmiljö, äta mysiga långluncher på din nya kvartersrestaurang Naturens hus eller strosa genom charmiga Wadköping på din väg mot det rika nöjes- och shoppingutbudet i city. På samma gång blir du granne med små kaféer restauranger och butik när ditt nya bostadskvarter blir en del av den levande stadsdelen som växer upp på CV-området.

TV OCH BREDBAND
Telia Tripple Play innefattar digital-TV med ca 25 tv-kanaler, internetanslutning 100/100 mbit/s och telefonabonnemang (bredbandstelefoni).

FÖRSÄKRING
Bostadsrättstillägg ingår ej.

GÅRDSPLATS
På den omslutande gemensamma gården anläggs häckar, planteringar och mindre träd. Gården är utformad för att uppmuntra till möten med sittplatser i både sol och skugga.

BYGGNADSÅR
2020

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnadskommentar

ÖVRIGA BYGGNADER
barnvagn/rullstolsförråd

Utförda renoveringar

Nyproduktion

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 76

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensamma innergården, cykelförråd samt miljöhus.

Antal lägenheter

76

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 253 SEK/månad. I avgiften ingår Kallvatten, värme & Telia Tripple Play (TV, bredband & telefoni). Kostnad för varmvatten tillkommer samt regleras och debiteras efter individuell förbrukning.

Andelstal

1,3645%

Andelstal insats

1,3995%

Andel av BRF nettoskuldsättning

651 849 SEK

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsättning

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering finns i den norra och nordöstra delen av fastigheten.

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Kostnad

700 SEK/månad

Typ

P-plats med laddplats

Har separat kö

Ja

Kostnad

900 SEK/månad

Energideklaration

Specifik energianvändning

74 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Kjell-Åke Henriksson, JM AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy