Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sköndalsvägen 112, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
92.5 kvm
Avgift
4 927 SEK / mån
Rum
4 rum

Stor och ljus 4:a högt upp i huset utan insyn

Välkomna till denna stora, ljusa och välplanerade 4:a högt upp på fjärde våningen. Här finner du en fint renoverad (2016) och välplanerad lägenhet med stora rum, fullutrustat kök med fina materialval och mysig inglasad balkong i fritt västerläge. Därutöver erbjuder bostaden genomgående fina ytskikt, ljusa väggar, ekparkettgolv i rummen och praktiskt klinker i hallen. Det helkaklade badrummet är försett med tvättmaskin och stambytt (2010), i hallen finns en gäst-wc. Bra förvaring i lägenheten med flertalet garderober och klädkammare, dessutom finns förråd i källaren som tillhör lägenheten. Med ett högt och fritt läge i välskött hus med hiss och ett bra läge i Sköndal är detta en lägenhet för dig som ställer höga krav på ditt boende!

Brf HSB Offergärden är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen äger marken och har en låg belåningsgrad om c:a. 1900kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser, gemensam samlingslokal och träningsrum med pingisbord, hobbyrum och bokningsbar bastu. Tvättstuga finns i varje hus. Föreningen har också en trevlig gård med grill.

Bostaden ligger bara minuters gångväg från Sköndals centrum, här finns restaurang, bank, matbutik och annan service.
Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära. Från fastigheten har man promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång. Ute på gatan går bussar till Gullmarsplan på c:a. 10-15 minuter beroende på trafik.

Välkomna till ett hem att trivas i!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy