Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Ankdammsgatan 30, Solna/Skytteholm, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
25.3 kvm
Avgift
1 511 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

CHARMIG 60-TALSPÄRLA MED FINT LÄGE OCH LÅG MÅNADSAVGIFT

*Kontakta mäklare Rani Shakir för privatvisning*

* Låg avgift
* Stabil förening med massa hyresrätter
* Tvärbana kommer att byggas i närheten
* Optimal planlösning
* Stora fönsterpartier med bra ljusinsläpp
* Garage i huset

Välkommen till denna fina etta på trivsamma Ankdammsgatan 30, endast ca 500 meter från tunnelbanan vid Solna Centrum och shoppinggallerian! Bostaden präglas av ett fint och trivsamt läge med ett vackert ljusinsläpp genom de generösa fönsterpartierna. Här är det lätt trivas och skapa sitt egna nya drömboende, samtidigt som grönskande parker, svalkande bad och såväl småstads- som storstadspuls alltid finns nära till hands.

Denna rymliga etta erbjuder ett fullgott kök, helkaklat badrum med badkar samt ett stort allrum med utrymme för såväl soffa, soffbord, säng/sängskåp, mediamöbel, matplats och garderober. De välplanerade ytorna gör det enkelt att trivas både i vardagen men även till helgerna tillsammans med vänner och familj som kommer på besök. Vindsförråd finns!

Brf Nyboda 10 är en välskött och trivsam bostadsrättsförening vars fastigheter karaktäriseras av en lugn och ombonad känsla där det är lätt att trivas. Här finner ni även en fullutrustad tvättstuga och väl tilltagna cykelrum. God ekonomi med stora dolda tillgångar i ett flertal kvarvarande hyresrätter borgar för en ljus framtid!

Föreningen har varmgarage med plats för 52 bilar, uteplats med el för nio bilar och uteplats utan el för 20 bilar.

Läget på Ankdammsgatan 30 är optimalt med rogivande omgivningar i närbelägna Skytteholmsparken samt närhet till bad och vatten med renoverade Huvudstabadet och Ulvsundasjön. Några minuters promenad från bostaden tar dig till Solna Centrum med ett brett utbud av shopping och service samt tunnelbana och tvärbana. På vägen till Solna Centrum passerar du även flera busslinjer samt promenad- och cykelvägar till city! Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

HALL

Välkomnande och ljus hall med plats för avhängning och anslutande inbyggda garderober med gott om förvaring. Grått klinkergolv och vitmålade väggar.

BADRUM

Fräscht och stambytt badrum med klinkergolv i grå kulör samt kaklade väggar i vit kulör. Utrustat med wc, handfat, spegelskåp, badkar samt handdukstork.

ALLRUM MED SOVALKOV

Hjärtat i bostaden! Välplanerad med ytor som tillåter plats för en säng, soffgrupp, matplats samt tv-möblemang. Stora fönsterpartier som släpper in ett härligt ljus från eftermiddag till kväll. Parkettgolv och ljust målade väggar samt en fondvägg i blått.

KÖK
Separat mindre kök med kyl, spishäll och ugn. Förvaringsskåp och mindre arbetsyta ovan bänkskiva i trä samt kaklad vägg i vitt. Linoleummatta och ljust målade väggar.

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovisning 2021 Energideklaration

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

25.3 kvm

Areauppgift enligt

Ek. Förvaltaren

Gatuadress

Ankdammsgatan 30

Ort

Solna

Kommun

Solna

Lägenhetsnummer BRF

6851-1108

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Nyboda 10

Organisationsnummer

769624-2606

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Nyboda 10 bildades den 30 januari 2012. Den 14 september samma år tog vi över fastigheterna av PP Pension som varit ägare sedan år 1966. Föreningen godkänner endast fysisk person som medlem, juridisk person godkänns inte. Vid delat ägarförhållande är, enligt stadgarna, minsta ägarandel 10 procent.

Husen byggdes år 1959-1960 och består av två bostadshus med 8 respektive 7 våningar. Fastigheterna har fjärrvärme och huvudsakligen två-glas fönster. Vissa lägenheter mot Ankdammsgatan har bullerskyddande treglasfönster.

Bostadshusen rymmer sammanlagt 147 lägenheter, varav 128 bostadsrättslägenheter och 19 hyresrättslägenheter. Föreningen debiterar månadsavgiften i förskott. Avgiften inkluderar värme, vatten och vindsförråd. Genomsnittlig storlek på lägenheterna är 72 kvadratmeter och den totala tomtarealen är 6650 kvadratmeter.

De båda husen är sammanbyggda med en enplansbyggnad som rymmer kommersiella lokaler, bland annat en tandläkarmottagning och studielokaler. I ett av bostadshusen finns också en pizzeria.

Brf bildades

2011

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-TV, grundutbud via Telenor ingår i avgiften.
Alla lägenheter i har en dosa från Telenor i hallen som kan aktiveras för bredband/tv. Hos både Comhem och Telenor går det bra att köpa till ett tv-abonnemang med fler kanaler för den som är intresserad, och att beställa abonnemang för bredband.
Obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 215kr/ mån.

Byggnadskommentar

Ankdammsgatan 26-30 har 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare och i ett separat rum 1 elmangel. Det finns även 2 torkskåp.

Utförda renoveringar

2021 Byte av inverter till hissen på Nybodagatan 4
2020 Byte av belysningsarmatur garage
2018 Renovering del av fasad Nybodagatan
2017 Renovering del av fasad Nybodagatan
2017 Fasadrenovering Ankdammsgatan
2016 Renovering av utemiljö samt isolering och dränering av Ankdammsgatan
2015 Byte av belysningsarmatur i samtliga trapphus/källarutrymmen
2014 Byte av termostater i samtliga element
2014 Ommålning av trapphus
2013 Helrenoverade hissar Nybodagatan 2 & 4
1993 Byte av badrummens avloppsstammar Nybodagatan
1994 Byte av kökens och badrummens avloppstammar Ankdammsgatan

Kommande renoveringar

2022 Obligatorisk ventilationskontroll
2022-2023 Renovering takpelare Nybodagatan
2022-2023 Nya fönster/ renovering av fönster i lokaler
2022-2023 Fasadrenovering Nybodagatan
2022-2023 Impregnering av balkonger i samband med fönsterbyte

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns två tvättstugor, en per byggnad samt två cykelrum på Ankdammsgatan och två på Nybodagatan. Föreningen har en utegård med bänkar, bord, planteringar och grönytor.

Antal lokaler

10

Antal hyresrätter

13

Antal lägenheter

147

Byggnader

Byggår

1960

Ekonomi

Månadsavgift

1 511 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Ink. Värme, vatten och TV. Obligatorisk avgift om 230kr/mån tillkommer för bredband.

Avgiftsförändringar

Inga beslutade avgiftsförändringar för 2022 enl föreningens senaste årsredovisning.

Andelstal

0,26274 %

Överlåtelseavgift

1352 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

52 st platser i garaget (under musikstudion, entré från Nybodagatan): 800 kr/mån.
9 st platser utomhus med elstolpe: 500 kr/mån.
20 st platser utomhus utan elstolpe: 400 kr/mån

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

178 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

186 kWh/m²

Energiklass

F

Besiktningsman

Erik Olofsson Augustsson

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl