Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 750 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Penselgatan 20, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
78 kvm
Avgift
3 629 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk trea med stor balkong i västerläge med fri utsikt!

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING - På Kvillebäcken erbjuds denna fina 3:a om 78 kvm att förvärvas. På Penselgatan 20 våning 3 finner ni en fantastik bostad med allt du kan tänka dig behöva; trivsamt vardagsrum, öppen planlösning för socialt utrymme, modernt kök, badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt två rymliga sovrum med garderober. Lägenhetens alla fönster pryds med vackra fönsterbänkar och golvet är genomgående i parkett. I hallen erbjuds goda förvaringsmöjligheter samt en rymlig klädkammare. Med en välplanerad planlösning och vackra enastående detaljer erbjuds ett bekvämt boende bara ett stenkast ifrån shoppingcentret Backaplan, träningsanläggning, restauranger, saluhall, och spännande smakupplevelser med en bred ekologisk prägel. Lägenheten erbjuder en fantastisk balkong mot innegården. Goda kommunikationer från Hjalmar Brantingsplatsen med spårvagn och buss till Göteborg centrum.

I Brf Silverlöken bor du omgiven av allt du behöver, med snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Med buss eller spårvagn får du ta del av Göteborgs citypuls på 6 minuter. På Kvillebäcken, där det urbana livet balanserar lugnet och myllret, har du allt du behöver. Hisingsparken är Göteborgs största park och erbjuder ett stort utbud av lövskogar, granskog, våtmarker och ett rikt djurliv. Grannskapets många gångvägar och stigar har sina entréer mot en rad stadsdelar på Hisingen. Här finns även en cykelpool du kan ta del utav. Flera olika gymanläggningar i närområdet. I Glaciären finns läkarhuset, bibliotek, apotek och folktandvården. Tvärsöver gatan hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer och restauranger: I detta urbana område finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Dessutom ligger även Backaplan i närheten, ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker.

VÄLKOMMEN HEM!

Rumsbeskrivning

INTERIÖR

Genomgående ljusa färgval och parkettgolv i hela lägenheten. Gott om förvaringsmöjligheter med garderober i sovrummen, hallen samt förråd i källare.

HALL | Den rymliga hallen med plats för avhängning. Här finns gott om utrymmen för att förvara kläder i klädkammaren på omkring 3 kvm. Här har du klinkerplattor på golvet och ljusa väggar som är genomgående i hela lägenheten. I hallen har man även infällda spotlights i taket.

VARDAGSRUM | Stort och härligt vardagsrum i öppen planlösning med kök. Stort fönsterparti som ger fint ljusinsläpp. Vitmålade väggar och parkettgolv. I anslutning med vardagsrummet finner du bostadens pärla, den stora balkongen.

BALKONG | Underbar och stor balkong som vetter mot innegården med fri läge. Balkongen ligger i västerläge, här kan du njuta av härlig kvällssol. Finns gott om plats för lounge grupp och kanske ett litet växthus för den odlingsintresserade.

KÖK | Trevligt kök med matplats för 4 - 6 personer vid fönster. Vita släta skåpsluckor. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, häll, köksfläkt, inbyggd ugn och inbyggd micro samt integrerad diskmaskin. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 1 | Stora sovrummet, som är ansluten till hallen, erbjuder möjligheten att inreda med en stor dubbelsäng och sovrumsmöbler. Det erbjuds stora förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Vit färg klär sovrummets väggar tillsammans med generösa fönster vars fönsterbänk pryds av marmor.

SOVRUM 2 | Sovrummet erbjuder plats för en större enkelsäng med tillhörande möbler, samt yta för arbetsplats. Vitmålade väggar och parkett.

KLÄDKMMARE | Rymlig klädkammare med klädstång och hyllplan från Elfa. Vitmålad vägg och parkett.

BADRUM | Stilrent, fräscht helkaklat badrum. Duschhörna med vikbara dörrar i glas. WC, handfat med kommod och badrumsskåp med infälld belysning vid spegeln samt med tvättmaskin och torktumlare. Praktisk arbetsbänk för klädvård. Ovanför finns två väggskåp för extra förvaring. Vita helkaklade väggar samt smakfullt mörkgrått klinkergolv. I taket finns infällda spotlights.

VÄLKOMMEN HEM!

Dokument (pdf)

Silverlöken - Årsredovisning 210101-211231 energideklaration Stadgar brf silverlöken 2020-06-15

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 750 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

78 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Penselgatan 20

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

1202

Våningsplan

3 av 10

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Silverlöken

Organisationsnummer

769622-9850

Allmän information

Föreningen Brf Silverlöken registrerades 2011-04-12 hos bolagsverket. Den dominerande inkomsten för föreningen är i form av årsavgifter, således är föreningen en äkta förening. Föreningen består av två flerfamiljshus med 81 lägenheter samt en gemensamhetsanläggning i form av ett underjordiskt parkeringsplats. Till föreningen hör adresserna Färgfabriksgatan 6-8 och Penselgatan 20.

GÅRDSPLATS
Det finns ett lekområde och en grillplats anslutna till fastigheten.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen är ansluten till kabel- Tv och Internet via Telia Triple Play 10/10 Mbit/s.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme, vattenburen värme via radiatorer. Fastighetsmätare och individuella mätare till respektive lägenhet i el-central.
Mekanisk Från- och tilluft med värmeåtervinning (FTX-system) Lägenheterna är försedda med spiskåpor med central fläkt.

Byggnadskommentar

Typ av byggnad:
Flerbostadshus

Utförda renoveringar

Installation av brytskydd på dörrar har utförts. Föreningen följer upprättad ekonomisk plan samt underhållsplan

Kommande renoveringar

Föreningen planerar nästa renovering 2023 då större underhåll kommer att utföras.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 81

Föreningen är delaktig i två gemensamhetsanläggningar. Den ena gemensamhetsanläggningen (GA:5) omfattar parkeringsgaraget och innergård med ett andelstal av 53% och den andra gemensamhetsanläggningen (GA:22) avser sopsugsanläggning och återvinningscentral med ett andelstal 8 050/167 834.

Barnvagnsförråd och cykelrum på markplan samt kan "cykelgarderober" hyras i garaget. I källaren finns också ett rum avsett för handikappfordon som behöver laddas.

Antal lägenheter

81

Byggnader

Byggår

2013

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 629 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme, vatten, tv, telefoni samt bredband. Det följer också med ett förråd beläget i källaren.

Avgiftsförändringar

Ingen avgiftshöjning planerad i dagsläget.
(Stämt av med föreningen 2022-09-12)

Andelstal

1,26180000 %

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Andel av månadsavgift

1,26180000 %

Överlåtelseavgift

1 100 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

500 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 42 st garageplatser som finns placerade i källarplan som har en kostnad på 1000 kr/månaden.
Bil/MC/Cykel & Parkerings kö förmedlas av Aimo, kontaktuppgifter: direkt +46 (0) 771 ? 96 90 05 eller Kundservice@aimopark.se

Föreningen har inga egna besöksparkeringar men längs med färgfabriksgatan samt inne i området finns parkeringar för besökande.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

75 kWh/m²

Energiklass

C

Beskrivning

Övrigt

Informationen ovan är tagen från säljare, styrelse, årsredovisning samt stadgar. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy