Länk kopierad!

Visningar

fre 29 sep 17:15 - 17:45
Viktigt att du anmäler dig till visningen för att hålla dig uppdaterad i processen. Boka in dig direkt via kontorssidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post.
Välkommen!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 150 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Edsgatevägen 73Q, Edsgatan, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
138 kvm
Avgift
14 860 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

UNIK VINDSVÅNING!

Unik våning om hela 138 kvm och 5 rum och kök, i den anrika ladugårdsbyggnaden på Edsgatan. Lägenhetens karaktäristiska egenskaper och charm har varsamt bevarats, med synliga bjälkar som genomsyrar arkitekturen i hemmet med en distinkt och mysig atmosfär. Från vardagsrummet nås en stor balkong i soligt läge. Vidare erbjuds fullutrustat kvalitetskök från tyska Häcker med maskinpark från Miele. Tre rymliga sovrum varav master bedroom med en suite och ett stort vardagsrum, totalt två badrum och en klädkammare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt entresolvåning med braskamin och gott om plats för sittgrupp, helt enkelt en fantastisk boendemiljö med alla moderniteter man kan önska sig! Här erbjuds en perfekt blandning av rustik charm och modern lyx, med generösa utrymmen, kvalitetskök och en solig balkong - passa på!
Nya golv och ny panel på väggar och tak samt tilläggs isolering 2023! Föreningen har alla bygglov som krävs.

I föreningen finns en relaxavdelning och uteplats med vedeldad badtunna för föreningens medlemmar att nyttja samt en gästlägenhet att hyra för 150:-/natt. På området finns även tillgång till carport och parkeringsplats (separat kö) samt ett separat förråd som följer lägenheten.

Edsgatan ligger naturskönt med ca 7 km till Karlstads centrum. Området Edsgatan är ett växande och mycket omtyckt område med sjön Alstern i sikte som erbjuder bad och fiskemöjligheter. I närheten ligger Klarälvsbanan, en anrik järnvägssträcka som byggts om till cykelbana som tar dig till Karlstad centrum eller norrut genom Värmland. I närområdet finns flera livsmedelsbutiker, skolor, universitet och golfbana.

Varmt välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till Edsgatevägen 73 och denna unika entresolvåning om hela fem rum och kök med genomgående ljusa väggar och parkettgolv. Bostaden disponeras enligt följande;

HALL
Tilltagen entré med klinkergolv och plats för avhängning. I anslutning till hallen nås två av bostadens sovrum som idag används som kontor/gästrum.

KÖK
Tilltaget kvalitetskök med gott om förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor för matlagning och socialt umgänge. Snickerier i vitt och bänkskiva i grått. Fullutrustad maskinpark från Miele som består av fullstor kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, integrerad ugn och mikro samt fläkt som fälls upp ur bänkskivan. Öppen planlösning mot vardagsrum.

VARDAGSRUM/MATRUM
I öppen planlösning mot kök erbjuds tilltaget vardagsrum med imponerade takhöjd. Här erbjuds plats för såväl mat- som soffgrupp. Den gamla ladubyggnadens charm framträder genom synliga takbjälkar. Från vardagsrummet nås även bostadens balkong i soligt läge.

SOVRUM 1 (Master)
I anslutning till vardagsrum nås bostadens stora sovrum med gott om plats för dubbelsäng och bland annat förvaringsmöbel. Från detta sovrum nås även ett helkaklat badrum och klädkammare.

BADRUM
Via sovrummet nås tilltaget badrum med golvvärme, vitt kakel på väggarna och klinkers i grått. Här erbjuds förutom badkar wc och kommod med spegel.

DUSCHRUM
Duschrum i generös storlek med kaklade väggar i vitt och klinkers med golvvärme. Här erbjuds duschhörna, wc, kommod med belyst spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM 2 OCH 3
I anslutning till entrén nås två sovrum i tillfredställande storlek. Här erbjuds plats för soffa eller säng samt gott om förvaringsmöjligheter i tilltaget garderobssystem.

ENTRESOLPLAN
Uppför den snyggt designade trappen nås ni av den härliga entresolvåningen för socialt umgänge eller mys vid braskaminen. Här uppe finns plats för stor soffgrupp och loungemöbel.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Brf Edsgatan Energideklaration Årsredovisning Brf Edsgatan 2021

Allmän information

Pris

2 150 000 SEK (Accepterat pris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Boarea

138 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Edsgatevägen 73Q

Ort

Karlstad

Kommun

Karlstad

Lägenhetsnummer BRF

0016

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Edsgatan i Karlstad

Organisationsnummer

769621-8218

Allmän information

Ombyggt 2015/2023

Brf bildades

2015

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: via Sappa (ca 19 kanaler) ingår i månadsavgiften.
Internet: Fast lina via Karlstad Stadsnät (abonnemang tecknas separat av lägenhetsinnehavare).

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmningssystem: Markvärmepump (el) och ved. Mekanisk frånluftsventilation.

Byggnadskommentar

Flerbostadshus

Utförda renoveringar

2023 -Ny brandskyddad panel i väggar samt tak, Nya parkettgolv i entréplan samt ny isolering för ljud/energi

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 21

Antal lägenheter

21

Byggnader

Byggår

1939

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

14 860 SEK/månad. I avgiften ingår I månadsavgiften ingår värme, vatten, sophämtning samt Sappa TV.

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftshöjningar.

Andelstal

6,080

Andel av månadsavgift

0,0607662

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 679 150 SEK

Överlåtelseavgift

2,5 % av PPB SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

1 % av PBB SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

500 SEK/månad

Försäkringskostnad

450 SEK/månad

Summa driftkostnad

950 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

13 parkeringsplatser med eluttag. Går att hyra för 250 kr/mån.15 carportplatser med eluttag. Går att hyra för 450 kr/mån. 2 handikapplatser samt 6-7 gästparkeringar. För P-plats och carport separat kösystem. I dagsläget ingen kö (2023-04-14)

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

62 kWh/m²

Energiklass

C

Beskrivning

Områdesbeskrivning

17 km till Karlstad flygplats
7,5 km till Karlstad Centrum
4 km till Karlstad Goldklubb
200 m till vattnet
0 km till skog och natur

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl