Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
2 856 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 2:a på populär adress!

Välkommen till denna yteffektiva 2:a i populära Brandstationen i Jakobsberg. På taket finns en stor takterrass med milsvid utsikt som får nyttjas av föreningens medlemmar. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Snyggt kök med vita luckor och all maskinell utrustning man kan tänkas behöva. Genomgående fräscha ytskikt med ljust parkettgolv och målade väggar. Stort duschrum med separat tvättdel. Mycket bra förvaring i garderober och ett förråd som i dagsläget disponeras som sovalkov. Bara att flytta in i denna nyproducerade lägenhet med gångavstånd till Centrum, pendeltåg och fina strövområden. Måste upplevas!

Rumsbeskrivning

HALL
Bra hall med hatthylla och förvaring i två garderober. Parkettgolv och målade väggar.

DUSCHRUM
Fräscht duschrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Vikbar duschvägg med takdusch, wc, handfat i kommod, spegel med belysning. Separat tvätthörna med arbetsbänk och förvaring i överskåp. Förberett för handdukstork. Maskinell utrustning: Tvättmaskin och torktumlare.

KÖK
Snyggt kök med vita luckor och mörk bänkskiva med underlimmad ho. Ljust kaklat ovan arbetsbänken med snygg spotbelysning under överskåpen. Parkettgolv och målade väggar. Maskinell utrustning: Integrerad diskmaskin. Inbyggd mikro. Inbyggd ugn. Induktionshäll. Fläkt. Kyl/frys. Samtliga vitvaror i rostfritt.

VARDAGSRUM
Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Parkettgolv och målade väggar. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här har man utgång till bostadens balkong.

SOVRUM
Mysigt sovrum med parkettgolv och målade väggar. Extra djupa skjutdörrsgarderober med exceptionellt goda förvaringsmöjligheter.

FÖRRÅD
Bra förråd med hyllor och klädstänger. Parkettgolv och målade väggar. I dagsläget nyttjas detta förråd som sovalkov möblerat med en 120 cm säng.

Dokument (pdf)

Planlösningar RB_BRF_Brandstationen-Stadgar RB_BRF_Brandstationen-Årsredovisning-2021 (1)

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

55 kvm

Gatuadress

Nibblevägen 8C

Ort

Järfälla

Kommun

Järfälla

Lägenhetsnummer BRF

2306

Våningsplan

2 av 4

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Brandstation

Organisationsnummer

769630-0388

Allmän information

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Enligt ekonomisk plan beräknas en höjning om 2% per år.

TV OCH BREDBAND
Fiber 100/100 mbit/s

BYGGNADSÅR
2017

ÖVRIGT
Föreningen har 11 så kallade "hyr-köp"-lägenheter som idag hyrs ut och som kommer att säljas inom fem år. Detta ger föreningen en dold tillgång.

KONTAKT
Marianne Johansson

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 111
Antal hyresrätter: 2

GEMENSAMMA UTRYMMEN
En miljöstation, en samlingslokal, en övernattningslägenhet, tre cykelrum och fem barnvagns-/rullstolsrum.

Antal lägenheter

111

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 856 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, kallvatten, basutbud tv och internet

Andelstal

0.7807

Andel av månadsavgift

0.78174

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

60 platser i kallgarage.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy