Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 075 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
2 856 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 2:a på populär adress!

Välkommen till denna yteffektiva 2:a i populära Brandstationen i Jakobsberg. På taket finns en stor takterrass med milsvid utsikt som får nyttjas av föreningens medlemmar. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Snyggt kök med vita luckor och all maskinell utrustning man kan tänkas behöva. Genomgående fräscha ytskikt med ljust parkettgolv och målade väggar. Stort duschrum med separat tvättdel. Mycket bra förvaring i garderober och ett förråd som i dagsläget disponeras som sovalkov. Bara att flytta in i denna nyproducerade lägenhet med gångavstånd till Centrum, pendeltåg och fina strövområden. Måste upplevas!

Rumsbeskrivning

HALL
Bra hall med hatthylla och förvaring i två garderober. Parkettgolv och målade väggar.

DUSCHRUM
Fräscht duschrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Vikbar duschvägg med takdusch, wc, handfat i kommod, spegel med belysning. Separat tvätthörna med arbetsbänk och förvaring i överskåp. Förberett för handdukstork. Maskinell utrustning: Tvättmaskin och torktumlare.

KÖK
Snyggt kök med vita luckor och mörk bänkskiva med underlimmad ho. Ljust kaklat ovan arbetsbänken med snygg spotbelysning under överskåpen. Parkettgolv och målade väggar. Maskinell utrustning: Integrerad diskmaskin. Inbyggd mikro. Inbyggd ugn. Induktionshäll. Fläkt. Kyl/frys. Samtliga vitvaror i rostfritt.

VARDAGSRUM
Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Parkettgolv och målade väggar. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här har man utgång till bostadens balkong.

SOVRUM
Mysigt sovrum med parkettgolv och målade väggar. Extra djupa skjutdörrsgarderober med exceptionellt goda förvaringsmöjligheter.

FÖRRÅD
Bra förråd med hyllor och klädstänger. Parkettgolv och målade väggar. I dagsläget nyttjas detta förråd som sovalkov möblerat med en 120 cm säng.

Dokument (pdf)

Planlösningar RB_BRF_Brandstationen-Stadgar RB_BRF_Brandstationen-Årsredovisning-2021 (1)

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 075 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

55 kvm

Gatuadress

Nibblevägen 8C

Ort

Järfälla

Kommun

Järfälla

Lägenhetsnummer BRF

2306

Våningsplan

2 av 4

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Brandstation

Organisationsnummer

769630-0388

Allmän information

Riksbyggens Brf Brandstationen består av 3 byggnader och totalt 111 lägenheter, en övernattningslägenhet, tre stycken lokaler på markplan och garage.

TV OCH BREDBAND
Fiber 100/100 mbit/s

BYGGNADSÅR
2017

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 111
Antal hyresrätter: 2
Lokaler: 3

GEMENSAMMA UTRYMMEN
En miljöstation, en samlingslokal, takterrass, en övernattningslägenhet, tre cykelrum och fem barnvagns-/rullstolsrum.

Antal lägenheter

111

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 856 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, kallvatten, basutbud tv och internet

Andelstal

0.7807

Andel av månadsavgift

0.78174

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

601 364 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I föreningen finns ett underliggande garage med 68 platser där alla har har laddstationer som har stöd för laddning av el-fordon. Varav fyra är handikapparkering och en MC-plats. Hanteras av Riksbyggen.

Beskrivning

Övrigt

NÄROMRÅDET
I närområdet finns frisör, fotvård, bensinstationer och nära till mataffär (Lidl). Upplysta gångvägar mellan området och Jakobsbergs Centrum och pendeltågsstationen. Promenadavståndet är ca 5 minuter.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 20 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis mm.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten samt Stockholm Quality Outlet med mängder av märkesbutiker.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

För den träningsintresserade finns Sats, Friskis & Svettis och badhus nära centrum och Komethallen i Veddesta.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl