Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Drottninggatan 53A, Norr, Helsingborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
138 kvm
Avgift
6 535 SEK / mån
Rum
4 rum

Läcker vindsvåning med terrass & sundsutsikt!

En ljus och rymlig vindsvåning med stor terrass och fantastisk utsikt på lugnt läge - mitt i Helsingborg. Det är vad som väntar på Drottninggatan 53A, uppe bland stadens takåsar i de klassiska kvarteren på Norr. Våningen är en 138 kvadratmeter stor vindslägenhet med braskamin, två badrum, fyra rum och en 25 kvadratmeter stor terrass, nästintill insynsskyddad och med sundsutsikt.

I det här unika objektet blir terrassen till våningens andra vardagsrum; från det toppmoderna köket och luftiga vardagsrummet öppnar sig två inbjudande glasdörrar ut mot staden och havet. Här finns utekök, plats för stor soffgrupp och även middagsbord - liksom utrymme för trivsamma mingelkvällar. Markisen som täcker hela terrassen gör den lika inbjudande en regnig eftermiddag som en solig sommardag.

De tre mysiga och väldisponerade sovrummen binds samman med vardagsrum och kök av ett genomgående trestavsparkettgolv, matchat med slätspacklade och vitmålade väggar som lyfter fram ljusinsläppen från två väderstreck. Master bedroom har eget badrum och inbyggd förvaring. Våningen har också två förråd, ett på terrassen - där ved och dynor kan förvaras - och ett källarförråd. Ljudisoleringen är utmärkt, här hörs nästan inget från stadens puls.

Drottninggatan 53 är ritat av byggmästare Viktor Andersson och uppfört 1935-1936. Vindsvåningen byggdes om till en bostad för cirka tio år sedan och har därefter blivit totalrenoverad och bland annat fått nya takfönster, nytt altangolv och glasräcke. Omsorgen om detaljerna är genomgående stor; till exempel har kvalitetssnickeriet Inredo inrett med förvaring och TV-bänk. Boendet har gångavstånd till några av Helsingborgs bästa restauranger, som Drottninggatan 35, Regio och Nabo. Men även strand- och parkområden som Gröningen, Margaretaplatsen och Fria bad finns nära, liksom stadens gästhamn med uteserveringar.

Sammantaget erbjuds här ett magiskt boende för den som vill bo unikt och extremt bekvämt!

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy