Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
595 000 SEK / Utgångspris
Adress
Kungsgatan 51A, Centralt, Söderhamn
Typ
Bostadsrätt
KVM
52 kvm
Avgift
3 231 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin tvåa på Kungsgatan!

Välkommen till denna väldisponerade och ljusa tvåa med hög trivselfaktor. Tack vare det rika ljusinsläppet suddas gränsen mellan ute och inne ut.

Det första man möts av i denna bostad är en funktionell och inbjudande hall. Det trevliga köket bjuder på vita skåpluckor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen och plats för ett mindre bord.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall

Den funktionella och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med tapetserade väggar och laminatgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall; goda avhängningsmöjligheter.

Kök

Det trevliga köket har tapetserade väggar och laminatgolv. Utrustningen består av spis, ugn, fläkt och kombinerad kyl/frys. I övrigt erbjuder köket vita skåpluckor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt; ett härligt rum med parkettgolv och tapetserade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor.

Sovrum

Från hallen når du lägenhetens master bedroom; ett harmoniskt rum med laminatgolv och tapetserade väggar. Rummet har plats för garderob och plats för dubbelsäng.

Balkong

I vardagsrummet finner du en mysig balkong med sol hela dagen och plats för ett mindre bord. Här har du fin utsikt mot gatan.

Länkar

Film

Allmän information

Pris

595 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

52 kvm

Gatuadress

Kungsgatan 51A

Ort

Söderhamn

Kommun

Söderhamn

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

2 st källarförråd.

Våningsplan

1 av 2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Slaktaren

Organisationsnummer

786000-0707

Allmän information

11 st bostadsrättslägenheter.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 231 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV

Andelstal

8,41

Andel av månadsavgift

8,41

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta