Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Mosaikgränd 30, Tyresö Strand, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
65.5 kvm
Avgift
5 200 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Öppen och ljus 3 rok med härlig utsikt över Strandtorget!

Varmt välkommen till Mosaikgränd 30 och denna mysiga lägenhet belägen precis intill Tyresö Strandtorg. Här erbjuds du en välplanerad 3 rok med fina ytskikt, rymliga sovrum, generöst badrum och en underbar balkong i bästa solläge! Här kan du flytta in och trivas från första stund!

- Fönster i flera väderstreck.
- Balkong i härligt söderläge!
- Stort vindsförråd om cirka 15 kvm.
- Lugnt och trivsamt område.
- Närhet till goda kommunikationer, skolor, förskolor samt livsmedelsbutik och restauranger.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med skjutdörrsgarderober i spegelglas som rymmer gott om förvaring för säsongens olika plagg. I anslutning till hallen nås det helkaklade badrummet med all utrustning som behövs! Vidare finner vi det härliga, ljusa köket som erbjuder goda förvaringsutrymmen genom över och underskåp och plats för matgrupp om minst 4 personer. Den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en trevlig och social yta att umgås vid för hela familjen. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för en större soffgrupp, byråer och övrigt möblemang.

Lägenheten erbjuder två generösa sovrum, ena nås från vardagsrummet och det andra nås från köket. Båda med plats för rymlig säng, garderob och övrigt möblemang efter eget tycke och smak.

Till sist finner vi den härliga balkongen som ni kan njuta på under sommarmånaderna när solen står som högst! Här ryms mindre loungegrupp alternativt matgrupp upp till 4 personer.

OMGIVNINGEN
Området Tyresö Strand erbjuder ett praktiskt och natur/skärgårdsnära boende för familjen. Precis nedanför finner ni Strandtorget med matbutik, café, restaurang, bibliotek och frisörsalonger. Ett stenkast bort finner ni Strandskolan (åk F-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan. En bit bort finns även Tyresö skola (åk F-9) samt ytterligare förskolor.

Busshållplats (Strandtorget) med direktavgångar till Gullmarsplan och Stockholm C ligger vid strandtorget.
På korta cykel/gångavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, strandbadet, anrika Tyresö Slott samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats. Vill man ge sig ut på långvandring finns flertalet inlopp till kända Tyresta naturreservat!

På det stora hela en hemtrevlig lägenhet, sällan till salu!

VÄLKOMMEN HEM

Rumsbeskrivning

HALL:
Välkomnande hall med skjutdörrsgarderober i spegelglas med ett optimerat utrymme för förvaring och avhängning av ytterkläder. Vita väggar och klinkergolv.

KÖK:
Ett mycket hemtrevligt kök som verkligen ger möjlighet till umgänge. Stor och rymlig matplats samt bra arbetskök.

VARDAGSRUM:
Rymligt och ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck. De stora fönsterna vetter mot trevliga Tyresö Strandtorg. Ljusa väggar, och ekparkett på golv.

BADRUM:
Badrum med kakel och klinker i ljusa färger. Handfat med kommod samt högskåp. I dagsläget finns det dusch men möjlighet till badkar finns om så önskas. Tvättmaskin och torktumlare samt en handukstork till att tillgå.

SOVRUM 1:
Trevligt sovrum med utgång till balkongen som vetter mot Strandtorget. Rummet med sina vita väggar och ekparkett på golv ger ett fräscht och trevligt intryck. Här finns möjlighet till rymlig säng samt andra enklare möblemang efter tycke och smak.

SOVRUM 2:
Detta rum nås från köket och här har du plats för dubbelsäng, nattduksbord och garderob. Även detta sovrum har vita väggar och ekparkett på golv.

BALKONG:
Fantastiskt mysig balkong med utsikt över Strandtorget. Här har du solen i ett härligt söderläge. God plats för mindre soffgrupp/matplats.

Dokument (pdf)

Stadgar Pastellen Årsredovisning 2021

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

65.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Mosaikgränd 30

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Lägenhetsnummer BRF

69

Våningsplan

2 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Pastellen

Organisationsnummer

769607-6228

Allmän information

Föreningen bildades 2001, inflyttningsklart 2003.

Till p-platser är det separat kö. Parkeringsplats och Carport finns att hyra för ca 300 kronor/månad.
I angränsande fastighet finns möjlighet att hyra varmgarage för 650 kr/mån av privat hyresvärd.
En tvättstuga finns i området.
Föreningen tillåter delat ägande.

Föreningens bostäder finns i de höga husen som kantar Tyresö Strandtorg samt de låga husen bakom torget som är byggda runt mysiga innergårdar.
I området finns det flertalet skolor, Strandskolan och Tyresö skola såväl som förskolan Strandpärlan, Hästhagen och Stjärnan. Restauranger och caféer, frisörsalonger och små butiker samt dagligvaru handel. På trygga promenad och cykelavstånd finns även natursköna Tyresö slott och Notholmen, underbar skärgårdsmiljö och Alby friluftsgård.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Telia Tripple Play (TV, Internet och Telefoni), ingår i avgiften.2020-09-05

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING: Fjärrvärme.
VENTILATION: Mekanisk frånluft.

Antal lägenheter

72

Byggnader

Byggår

2003

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 200 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, tv, bredband samt IP telefoni.

Andelstal

1,32918%

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

Bostaden är pantsatt

Driftskostnad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Det finns en kommunal parkering på Lagergrens väg.
Föreningen har ett antal parkeringsplatser att hyra ut. Carport (300:-/mån) eller taklöst (300:-/mån). För att hyra dessa platser kontakta HSB.
Plats i garage under Coop kan hyras.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

148 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

74 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy