Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Trumslagargatan 22, Älvsjö, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
53 kvm
Avgift
2 805 SEK / mån
Rum
2 rum

Underbar 2:a med 10 kvm altan belägen i Älvsjös villaidyll

Nu finns tillfälle att förvärva denna välplanerade och väl omhändertagna 2:a med en tillhörande altan om ca 10 kvm. Några trappsteg ned från altanen nås husets härliga trädgård med olika sittgrupper och underbar grönska. Här får du ett boende med en härlig villakänsla, men med enkelheten som en lägenhet och bostadsrätt innebär. Ett underbart boende, mitt i Älvsjös villaidyll. Låter det spännande? Kom och upplev lägenheten på plats.

Lägenheten är smakfullt renoverad med snyggt kök och badrum, vackra trägolv mot vita fräscha ytskikt. Lägenheten är en hörnlägenhet och både sovrum och vardagsrum har ljusinsläpp i två väderstreck. Totalt har lägenhet ljusinsläpp från tre väderstreck och detta gör att ljuset fördelar sig fint i lägenheten över dagen. Från samtliga rum ges vy över Älvsjös vackra hus och grönskande trädgårdar, utanför vardagsrumsfönstret står ett äppelträd. Samtliga rum är luftiga och lättmöblerade och tillsammans med den härliga altanen som erbjuder sol från eftermiddag till kväll får man här ett fantastiskt hem utöver det vanliga.

Lägenheten är belägen i ett väl omhändertaget flerfamiljhus i vackra i Älvsjö, här har man, förutom lägenheten, även tillgång den stora härliga trädgården som omger huset. Bostadsrättföreningen är välskött och består av 6 lägenheter i en vacker fastighet uppförd 1947. Området är lugnt, med närhet till Älvsjöskogen som har motionsspår, Långsjön som erbjuder badplats och restaurang. På strax under tio minuters promenad eller några minuter med buss är man vid Älvsjö centrum som erbjuder kommunikationer med pendeltåg samt en knytpunkt för flertalet bussar. Pendeltåg till city tar ca 10 minuter. Närområdet har flertalet matbutiker, restauranger och caféer.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy