Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Atles gata 9, Hyllie, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
38 kvm
Avgift
1 993 SEK / mån
Rum
2 rum

En unik tvårummare, med låg avgift, bland takåsarna i Hyllie!

Vi har nu äran att presentera denna välplanerade tvårummare som med dess läge högst upp i huset, och en balkong i härligt västerläge, ger lägenheten en unik karaktär.

Från entrén välkomnas vi av en generös hall med goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober längst med väggen. Vidare in i bostaden finner vi vardagsrum och kök i en öppen planlösning med plats för både soff- och matgrupp. Köket är utrustat med allt man behöver. Stora fönsterpartier med utsikt över takåsarna som ger bostaden ett fantastiskt ljus till den sociala och öppna planlösningen.
Sovrummet rymmer plats för säng och förvaringsmöblemang, här finns stora fönster från golv till tak och härifrån når vi bostadens balkong, vilket förser rummet med ett härligt ljusinflöde. Badrummet är helkaklat i sobra färger och utrustat med tvätt/torkmaskin - vilket förenklar vardagen. Fina ytskikt genom hela bostaden med parkettgolv och vitmålade väggar!

Här bor man med närhet till allt man behöver och enkla pendlingsmöjligheter till Danmark. Hyllie station, navet som förbinder innerstan med tåget till Kastrup och Köpenhamn, med Emporias stora shopping- och serviceutbud, samt närhet till bilen med ett p-hus tvärs över gatan.

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med grått klinkergolv och vita släta väggar. Plats för avhängning och förvaring i inbyggda garderober längst med hela hallen.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet ligger i öppen planlösning till köket. Här finns plats för soffa samt matbord. Stora fönster med härligt ljusinsläpp från innergården och öppen utsikt över takåsarna. Parkettgolv och vita väggar.

KÖK
Kök från byggnadsåret, parkettgolv och vita väggar. Vita kökssnickerier, bänkskiva i trä med vitt kakel baktill. Köket är utrustat med diskho med blandare i krom, ugn, spis med fläkt ovanför, diskmaskin samt kyl och frys. Här finns gott om arbetsytor och förvaring i överskåpen för den matglade.

BADRUM
Grått klinkergolv och vitt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med handfat med kommod samt en spegel och lampor ovan. WC, duschhörna med blandare i krom som försluts av två vikbara glasdörrar samt egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin.

SOVRUM
Här finns plats för säng samt garderober. Stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp då vi även når bostadens balkong härifrån. Parkettgolv och vita väggar.

BALKONG
Stor och rymlig balkong i västerläge med utsikt över takåsarna. Här finns plats för möblemang för att njuta av kvällskaffet.

FÖRRÅD
Förråd placerat i källaren.

Dokument (pdf)

Planlösningar Uller 2 Ekonomisk plan Uller 2 Stadgar Brf Uller 2 Årsredovisning 2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 795 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

38 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Atles gata 9

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

21-5513

Våningsplan

5 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Uller 2

Organisationsnummer

769631-7317

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Uller 2 är en äkta bostadsrättsförening som förvaltar den friköpta fastigheten Uller 2. Föreningen bildades 23 februari 2016 och byggnaden stod färdigställd i november 2017. Föreningen består av 1 flerbostadshus, innehållande 4 trapphus med 51 bostadsrätter. Fastighetens adresser är Atles gata 9, 11 och 13 samt Ymers gata 15. En klimatsmart förening med solcellsanläggning på taket och som har uppvärmningssystem av bergvärme.

EKONOMI
Allabrf.se sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
- Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köpare betalar (1 313 kr år 2023).
- Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (525 kr år 2023).

Det finns inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget och föreningen har aldrig höjt avgiften. (2022-08-29)

Föreningen använder sig av gemensam el men varje lägenhet har en egen mätare, debitering sker varje månad för lägenhetens faktiska förbrukning.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Då föreningens byggnader är nya finns det inga planerade renoveringar.
Föreningen kommer upprätta en underhållsplan 2020.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns cykelförråd, barnvagns-och rullstolsrum samt förråd i källarplan. Till varje lägenhet hör ett källarförråd samt en odlingslåda på uteplats/balkong. Byggnaden är försedd med solcellsanläggning på taket samt bergvärme. Innergården delas med hyresrättsföreningen Uller 1. Hela byggnaden certifieras enligt Miljöbyggnad nivå Silver.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni levereras av Tele2, ett obligatoriskt tillägg om 100 kr tillkommer månadsavgiften.

GARAGE OCH PARKERING
Föreningen förfogar inte över några egna parkeringsplatser. Invid föreningens fastighet finns P-huset Hyllie Allé, där kan man hyra en rörlig plats för ca 1000 kr/mån. Kösystem tillämpas. Besök https://www.pmalmo.se/ för mer information.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Bostadsrättstillägget ingår i föreningens försäkring.

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2016

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lägenheter

51

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

1 993 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Värme, Vatten, Komfortkyla, Bostadsrättstillägg.

Obligatoriska tillägg: bredband, IP-telefoni och TV (100 kr/mån)
Föreningen använder sig av gemensam el men varje lägenhet har en egen mätare, debitering sker varje månad för lägenhetens faktiska förbrukning.

Andelstal

1,1957 %

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Sedan Hyllie station öppnade i samband med Citytunneln 2010 har det varit full fart framåt för Hyllie. Nya bostäder och verksamheter ploppar upp mer eller mindre varje vecka och vad som tidigare var avsides och isolerat, är nu en lika självklar del av Malmö som Triangeln eller Slottsstaden. Här finns Malmö Arena, hemmaborg för elitserielaget Malmö Redhawks, tillsammans med Emporia och Hylliebadet ? Malmös nya äventyrsbad. Det här är just nu Malmös mest spännande stadsdel med oändliga möjligheter och det är platsen för dig som gillar att bo där det händer!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl