Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Siloplatsen 8, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
81 kvm
Avgift
4 435 SEK / mån
Rum
3 rum

Exklusiv och modern lägenhet med magnifik utsikt

Välkommen hem till denna exklusiva bostad anno 2018 i högt belägna Stockholms Lighthouse. Lägenheten ligger vänd mot havet och Stockholms inlopp med fantastisk utsikt och ett fint ljusinsläpp med stora fönster och en inbjudande balkong. Här ser du hela vägen in till stan, över Djurgården och ut mot skärgården. Det unika läget ger dig direktkontakt med farlederna in mot Slussen, där de gigantiska kryssningsfartygen passerar på sin väg till och från Stockholm och på kajen en kort bit bort från huset ligger båthållplatsen där pendelbåtarna tar dig snabbt in till stan.

Lägenheten är välplanerad och har ett grundutförande av mycket hög standard med flera smakfulla tillval. Detaljer som genomgående ekparkettgolv, genomgående målade väggar och fönsterbrädor i natursten gör detta till en lägenhet att trivas i. Lägenhetens påkostade kök från Vedum går i en smakfull färgskala med rostfria vitvaror från Siemens. Liten köksö med sittplatser delar naturligt av köket mot vardagsrummet där fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man också lägenhetens mycket trevliga balkong med den fantastiska utsikten i fokus. Här får man grilla.

Lägenheten bjuder också på två rymliga sovrum båda med plats för dubbelsäng. Det större sovrummet har en stor garderobsvägg med skjutdörrar. Badrummet är smakfullt och väl tilltaget med badkar, spotlights och golvvärme. Här finns också en tvättdel med maskiner från Siemens, arbetsbänk och förvaring.

Som medlem har du även tillgång till en stor inglasad lounge högst upp i Lighthouse med bastu och relaxavdelning samt en bred glasad spång som inrymmer en möteslokal. I föreningen finns också en övernattningslägenhet att nyttja och under markplan finns garage i tre plan.

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Ön kommer bli en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokaler "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatser, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort planeras det för en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool. Kvarnholmens centrum erbjuder fräsch Coop-butik och närservice som kemtvätt, apotek, vårdcentral, frisör och tandläkare. I och runtom centrum finns caféer och flera trevliga restauranger. Via Svindersviksbron nås nu också Nacka Forum på bara en dryg kilometer där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. I närområdet finns även Sickla Köpkvarter ett charmigt centrum med stort butiksutbud, bio och stormarknader. För den aktive finns också en ca fyra kilometer lång gång- och cykelbana längs Saltsjöns inlopp mot Slussen och Skeppsbron.

Området har utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka, ett flertal busslinjer trafikerar i området och du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtar vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller, cyklar kan medtas).

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy