Länk kopierad!

Visningar

sön 4 jun 10:00 - 10:30
Bokad visning. Vänligen boka din visningstid genom mäklarens hemsida.

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Käglinge kvarnväg 5F, Käglinge, Oxie
Typ
Bostadsrätt
KVM
85 kvm
Avgift
4 828 SEK / mån
Rum
3 rum

Marklägenhet med unik karaktär och oerhörd huskänsla!

Nu saluförs en minst sagt karaktäristisk marklägenhet med många fantastiska kvalitéer. Nybyggd 2020-2021 med exklusiva och moderna attribut såsom granitbänkskiva i köket, spishällen med integrerad köksfläkt, dubbla diskhoar, egen tvättstuga eller det tröskelfria och uppvärmda betonggolvet som pryder bostadens golv. Dessutom finns det hela 4st stora glaspartier i kök/vardagsrum/sovrum som ger access till den mysiga och attriumliknande innergården med många soltimmar! Kort och gott, detta är en bostad utöver det vanliga, ta chansen och uppfyll bostadsdrömmen!

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till Käglinge Kvarnväg 5F. Här bor man i lugnt område med fantastisk natur, stadsbusslinjer, pågatåg samt närlivs på bara gångavstånd. I området finns flertalet förskolor, grundskolor, lekplatser samt grönområden. Ett omåttligt populärt område att bo i!

Hall: Stilrent betonggolv och målade väggar. Förvaring i garderob samt plats för avhängning.

Kök: Stilrent och modernt kök med släta gråa luckor med svarta detaljer samt svart exklusiv granitbänkskiva. Köket är välutrustat med vinkyl, spishäll med integrerad köksfläkt, integrerad diskmaskin, samt inbyggd ugn och mikrovågsugn. Köket är vidare utrustat med dubbla diskhoar, kyl och frys samt goda arbetsytor och stora förvaringsmöjligheter. Uppvärmt betonggolv, spotlights i taket och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Stort rum som finns i öppen planlösning tillsammans med köket. Detta rum rymmer utan svårigheter både stort matsalsmöblemang samt soffgrupp. Access till uteplats/innergård genom de stora fönsterpartiet. Ett rum med fulländad karaktär och fantastiskt ljusinsläpp! Uppvärmt betonggolv, spotlights i taket och vitmålade väggar.

Master bedroom: Genom industriglaspartiets dörr tar vi oss från vardagsrummet in till detta sovrum. Sovrummet är utrustat med stora förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt utgång till innergården/uteplatsen. Ett rymligt rum som med fördel inreds med dubbelsäng samt nattduksbord. Uppvärmt betonggolv och vitmålade väggar.

Sovrum: Ett mindre sovrum kan nås från vardagsrummet. Detta är i dagsläget inrett med kontorsplats, garderobsförvaring samt mindre fönster som vetter mot söder. Uppvärmt betonggolv och vitmålade väggar.

Badrum: Keramiska plattor på både golv och väggar samt utrustat med duschhörna med takduschset, gedigen handdukstork, vägghängd wc, tvättställ med kommod samt spegelskåp med belysning. Spotlights i taket.

Tvättstuga: Egen tvättstuga när det är som bäst. Utrustad med både tvättmaskin samt torktumlare men även med arbetsbänk, diskho och stora förvaringsmöjligheter. Keramiska plattor på golvet samt vitmålade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Studio K Ekonomisk plan Brf Studio K Stadgar

Allmän information

Pris

2 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

85 kvm

Gatuadress

Käglinge kvarnväg 5F

Ort

Oxie

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

5

Våningsplan

1

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Studio K

Organisationsnummer

769637-6743

Allmän information

Brf Studio K är en äkta förening som äger fastigheten Malmö Fäktaren 10. Här finns 10 lägenheter upplåtna med bostadsrätt med adresserna Käglinge Kvarnväg 5 A-H och J-L. Föreningen ingår i gemensamhetsanläggningen Malmö Käglinge GA:9 som avser bredband med ett utrymme beläget i fastigheten Fäktaren 10.

EKONOMI
Föreningen sköter den ekonomiska förvaltningen själv. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (525 kr år 2023)
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar denna avgift (1 313 kr år 2023).

Senaste avgiftshöjningen skedde 2023-05-01 med 20%.

Bostadsrättshavare bekostar själv varmvatten och värme samt hushållsel genom ett gemensamt el-abonnemang. Individuell mätning och debitering efter faktiskt förbrukning.

UNDERHÅLL OCH RENOVERING
Något större underhåll är inte genomfört, pågående eller planerat pga nybyggnation. Löpande underhåll görs, föreningen har bland annat gemensamma städdagar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam innergård.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Fiber finns i fastigheten, obligatoriskt tillägg om 550 kr/mån avseende kabel-tv och bredbabd.

GARAGE OCH PARKERING
En parkeringsplats ingår till varje bostad.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg ingår i avgiften.

KONTAKT

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2019

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lägenheter

10

Byggnader

Byggår

2020

Ekonomi

Månadsavgift

4 828 SEK/månad. I avgiften ingår Kallvatten, Bostadsrättstillägg, Parkeringsplats

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg om 550 kr/mån avseende kabel-tv och bredband.
Bostadsrättshavare bekostar själv varmvatten och värme samt hushållsel genom ett gemensamt el-abonnemang. Individuell mätning och debitering sker efter faktisk förbrukning.

Andelstal

0,6867

Andelstal insats

0,6867

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Käglinge är ett bostadsområde i Oxie stadsdel, i sydöstra delen av Malmö kommun. Blickar du västerut ser du Malmös skyline. Blicka öster och du ser öppna fält och skånsk slätt. I Käglinge är det naturskönt, med flera golfbanor och rekreationsområdet Käglinge park. Käglinge ligger även strategiskt när du ska ta dig med buss eller tåg. Här kan du enkelt åka till Malmö, Lund, Ystad eller Trelleborg utan byten. För förskolor finns flera alternativ och sen tar Tingdammsskolan över vid första klass.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl