Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Makaronigränd 3, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
78 kvm
Avgift
4 144 SEK / mån
Rum
3 rum

Välplanerad 3:a med två stora balkonger

Mitt på Kvarnholmen, precis vid Stockholms inlopp med Djurgården rakt över vattnet, ligger denna moderna 3:a med två balkonger. Fastigheten är nybyggd 2014 med omkringliggande äldre, K-märkt bebyggelse. Här harmonierar det gamla med det nya, där du njuter av ett modernt boende inbäddat i en spännande industrihistorisk miljö.

Lägenheten är välplanerad med stora sociala ytor och modern öppen planlösning. Köket från Vedum är smakfullt och ljust med maskinpark från Siemens. Vardagsrummet är stort med gott om plats för soffgrupp. Barhänget mellan kök och vardagsrum ger en social koppling mellan rummen och gör att ljuset flödar in från två väderstreck. Bostadens två balkongen bjuder tillsammans på sol hela dagen. Vardagsrumsbalkongen är inglasad med både sjöglimt och utsikt över Stockholms C. Här njuter du av vackra solnedgångar. Köksbalkongen är på hela 8 kvm med söderläge och gott om plats för både grill och matbord.

I lägenheten finns det två rymliga sovrum, båda med plats för dubbelsäng och skjutdörrsgarderob. Det ena sovrummet har fönster i två väderstreck. Lägenheten bjuder också på ett smakfullt badrum med badkar och separat tvättdel. Genomgående är standarden mycket hög med ekparkettgolv, fräscha ytskikt och stora fönster med fönsterbänkar i natursten.

Föreningen har stora takterrasser högst upp i varje port. Takterrasserna har flera sittgrupper och en magnifik utsikt över havet, Djurgården och Stockholms inlopp. I föreningen finns också festlokal och övernattningslägenhet. Garaget nås direkt från hissen.

Tänk dig att bo i en stadsdel där det nya går hand i hand med det gamla. Där glest bevuxna klippor ligger sida vid sida om moderna lägenheter och där du bara är en 10 minuters cykeltur från stan. Här bor du med ena foten i skärgården och andra foten i city. Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma SL-båtar som enkelt tar dig in till Nybrokajen/Djurgården eller Lidingö/Frihamnen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy