Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Knotavägen 33, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
88.5 kvm
Avgift
6 524 SEK / mån
Rum
4 rum

Sällsynt möjlighet att köpa en optimalt planerad fyra på bottenplan med altan & balkong

Välkommen in i denna lägenhet på bottenplan om 88.5 kvadratmeter! Bostaden utgörs av fyra rum och kök som tillsammans bildar en stor och yteffektiv bostad där barnen får gott om plats till att leka och utvecklas.

Ta chansen att förvärva en fyrarummare på bottenplan som sällan är till salu - här har du möjligheten att skapa ett hem efter eget tycke. Det första man möts av i denna bostad är en öppen och lättmöblerad hall. Det praktiska, fräscha och stora köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Rymligt och öppet vardagsrum med härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Du har 3 st sovrum varav ett som har plats för dubbelsäng och platsbyggda garderober. De andra 2 är något mindre med plats för säng och skrivbordshörna samt förvaringsmöjligheter. Ett av de mindre sovrummen erbjuder även en walk in closet där du får plats med allt du önskar. Du har 1 stort badrum med badkar, toalett, kommod och tvättmaskin och en mindre wc med toalett och handfat.

Det bästa med den här bostaden är den stora, takbeklädda och underbara altanen med lättmöblerade ytor, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. Men som om inte det vore nog bjuder även vardagsrummet på en stor och mysig balkong med sol hela morgonen och förmiddagen och plats för soffgrupp.

Området runt Knotavägen 33 är familjevänligt med stor tillgång till natur, lekparker, bra kommunikationer, förskola och skola. Föreningen Kulten är en stabil förening som erbjuder tvättstuga, lekplats, soprum, cykelrum och ett gym.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy