Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Alvastragatan 4A, Gottfridsberg, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
79 kvm
Avgift
4 991 SEK / mån
Rum
3 rum

Charmig trerummare med centralt, lugnt och naturnära läge

Välkommen till Gottfridsberg och denna stora trerummare om 79 kvadratmeter. Denna lägenhet, som är i bra skick, är stor och charmig och erbjuder bland annat härlig atmosfär och fräscha ytskikt, ett trivsamt boende med stora sällskapsytor och vackert ljusinsläpp.

Här finns ett rymligt och öppet vardagsrum samt ett härligt och socialt kök i ljusa toner med gott om arbetsytor. Bostaden har en gästtoalett praktiskt belägen vid hallen samt ett helkaklat duschrum i harmoniska färger. Lägenheten har två mycket fina sovrum, båda med plats för säng samt goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet skapar en mysig miljö samt ett fint ljusinsläpp. Här har man utgång till balkongen med eftermiddag samt kvällssol. Balkongen har vyer över föreningens lugna och lummiga innergård. Hiss finns även att tillgå i huset.

Här bor man i en välskött och stabil HSB-förening med 187 lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar faciliteter såsom övernattningslägenhet, samlingslokal, gym, bastu, cykelförråd och tvättstuga. Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

Det geografiska läget är strategiskt, här bor man mitt emellan innerstan och universitetet. Närområdet är mycket lugn och fridfullt med flertalet närliggande parker/grönområden. På bekvämt avstånd finns matbutik, bensinmack, restauranger och frisör. Goda busskommunikationer och cykelförbindelser med övriga staden. En kort promenad bort ligger friluftsmuséet Gamla Linköping och Vallaskogens härliga promenadstråk för rekreation. Helt klart ett perfekt boende som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre.

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy