Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rättaregatan 102, Lambohov, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
93.5 kvm
Avgift
4 581 SEK / mån
Rum
3 rum

Stilren och yteffektiv hörnlägenhet med radhuskänsla och två uteplatser

Varmt välkommen till Rättaregatan 102 och denna yteffektiva, moderna och optimalt planerade funkislägenhet som får sin harmoniska känsla mycket tack vare de sobra färgvalen. Bostaden har tre rum och kök och en boyta om 93 kvadratmeter. Här har man lagt ner både tid och själ på att skapa ett hem som andas kvalitet, det vittnar inte minst den höga materiella standarden om.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en välplanerad, inbjudande och praktisk hall, och lite längre in finner vi ett fräscht, stilrent och härligt kök. Detta med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, höga skåp och gott om plats för matbord och stolar, och utgång till uteplats. Vidare har lägenheten två sovrum, två klädkammare och ett socialt och trevligt vardagsrum med stora fönster, härliga umgängesytor, vacker utsikt och plats för soffa och matgrupp. Det större sovrummet, som nås via vardagsrummet, erbjuder klädkammare, plats för garderob och plats för dubbelsäng. Det andra sovrummet har stora möjligheter att nyttjas på olika sätt. Badrummet är nyrenoverat, smakfullt och påkostat, utrustat med toalett, stort badkar, golvvärme, spotlights, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och badrumsskåp.

Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena, som nås från vardagsrummet, utgörs av en lummig, mysig och stor uteplats med trätrall, loungedel, gräsmatta med sol eftermiddag och kväll. Den andra, som ligger på framsidan, är en ljus och charmig uteplats med trätrall och plats för mindre matgrupp. Här bjuds du på sol hela dagen. HSB Brf Lambohov 1 är en ekonomiskt solid förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder.

Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bastu, välutrustat gym (beläget precis utanför lägenheten), övernattningslägenhet, tvättstugor, grovtvättstuga, föreningslokal och trädgårdsförråd. Lambohov är ett område med tillgång till fantastiska grönområden i form av Tinnerö Eklandskap och även med närhet till Vallaskogen. Här bor du i ett lugnt, trivsamt och barnvänligt område med närhet till Lambohovs Centrum och flertalet välsorterade matbutiker med Systembolaget och gym intill. Cykelavstånd till Mjärdevi, universitetet, sjukhuset samt city. I området finns även tillgång till ett flertal förskolor samt grundskolor och det finns goda bussförbindelser strax utanför dörren.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy