Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Dammtorps allé 17, Järvastaden, SOLNA
Typ
Bostadsrätt
KVM
30 kvm
Avgift
1 821 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Toppmodern 1:a med närhet till buss som tar dig direkt till Universitetet!

På gränsen mellan Solna och Sundbyberg, alldeles intill Igelbäckens naturreservat med endast 10 minuter från Stockholm city ligger Järvastaden. En egen småstad och ett drömboende för alla som vill bo lugnt och tryggt med närhet till både naturen och city. Busstationen som ligger ca 100m från bostaden tar dig direkt till Solna centrum eller Universitetet. Pendeltåget går från Ulriksdals station och tar 10 minuter in till T-centralen. För dig som vill använda tunnelbana har du Hallonbergens station en kort cykel- eller busstur bort. Med bil tar du dig på 5 minuter till Mall of Scandinavia, Skandinaviens största shoppingcenter med över 230 butiker, 20 restauranger samt Sveriges första IMAX-biograf med Skandinaviens största dukar och VIP-salonger.

Här i Järvastaden är det lätt att trivas och läget på Dammtorps allé är fenomenalt. Här bor du naturnära med parker, gym och skog med bra motionsspår samt utegym nära till hands. Närheten till ICA, frisörer, caféer, pizzerior och andra restauranger som serverar allt från sushi till libanesisk À la carte gör detta område perfekt för förstagångsköparen eller varför inte studenten som har möjlighet att bo ett stenkast bort från direktbussen till universitetet.

Nu har du chansen att flytta in i ett hem där allt finns på plats redan när du sätter nyckeln i låset! Här på Dammtorps allé 19 hittar du en optimalt planerad och ljus lägenhet med fräscha ytskikt, vackra golv och fint ljusinsläpp. En modern bostad med hög standard som lämnar ytterst lite övrigt att önska. Att föreningen föreningen även har garage i huset och en fin innergård visar på att du har möjlighet att göra en riktigt bra affär! Till lägenheten hör även ett källarförråd. Vid större bjudningar kan du som köpare även boka Jaktvillan, läs mer på: http://www.jarvastaden.se/index.php/boendeinformation/boka-jaktvillan.

Välkomna hem!

Julian Andersson - Skandiamäklarna

Rumsbeskrivning

HALL
I denna etta välkomnas vi av en inbjudande och rymlig hall med gott om plats för förvaring i form av tre stycken dubbelgarderober, avhängningsmöjligheter och säkerhetsdörr. Hallen pryds av vitmålade väggar och vackert trägolv.

BADRUM
Ett stort och praktiskt badrum som förenklar tillvaron med toalett, dusch med glasväggar, kombinationsmaskin och spegel. Stilrent mörkt klinkergolv och väggar i vitt kakel.

ALLRUM
Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och luftiga ytor. Ekparkettgolvet är i gott skick och kombineras med väggar i behagliga toner. Här finns även en plats för en 120 cm säng.

KÖK
En fulländad köksdel där du har allt du önskar i ett kök. Här finner du induktionshäll, ugn, kyl/frys, mikrovågsugn, fläkt, och diskmaskin.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2019 (1) Energideklaration Årsredovisning 2021 Stadgar

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

1

Boarea (BOA)

30 kvm

Areauppgift enligt

Ek. Förvaltaren

Gatuadress

Dammtorps allé 17

Ort

SOLNA

Kommun

Solna

Lägenhetsnummer BRF

00211

Våningsplan

0 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Backsötan i Järvastaden

Organisationsnummer

769627-1563

Allmän information

Föreningen Brf Backsötan är en bostadsrättsförening i Järvastaden, Solna kommun med 94 lägenheter. Då husen blev inflyttningsklara år 2015 föreligger för närvarande inga renoveringsbehov. Innergården delas med grannföreningen Brf Stensötan.

Brf bildades

2013

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

ComHem

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Övriga utrymmen i föreningen

Till varje lägenhet hör antingen ett vinds- eller källarförråd. I varje trappuppgång finns också separata barnvagnsförråd. Cyklar kan ställas i garaget eller på innergården.

Antal lägenheter

94

Byggnader

Byggår

2015

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

1 821 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I månadsavgiften ingår kallvatten och uppvärmning. Ett obligatoriskt tillägg om f.n. 87 kr/mån för TV, Internet och telefoni från Com Hem enligt gruppavtal samt varmvatten enligt schablon tillkommer.

Andelstal

0,0061610

Andel av månadsavgift

0,61610%

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplatser: 5st, 450 kr/mån (för närvarande kö)
Garageplatser: 65st, 1 000 kr (lediga platser)
Garageplatser med laddbox: 9st, 1 500 kr inkl. el (lediga platser)
MC-platser: 5st, 350 kr (lediga platser)

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

83 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Sofia Forsgren

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy