Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 175 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Boplatsvägen 2, Brotorp/Järvastaden, Sundbyberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
34 kvm
Avgift
2 792 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Öppen planlösning och stor balkong i bästa solläge!

Välkomna till ett boende i toppskick med välplanerade ytor och smakfulla materialval. Här bor ni på en lugn och stillsam gata med nära till grönområden och kommunikationer. Bostaden erbjuder en stor balkong i sydvästläge, öppen och social planlösning, ett stilrent och modernt kök, badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, sovalkov som går att skärma av samt goda förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderob.

- Stor balkong i bästa solläge!
- Öppen planlösning.
- Låg avgift.
- Goda förvaringsmöjligheter.
- Stabil Brf med god ekonomi.
- Garage under huset.

Brf Löparen i Sundbyberg är en välskött och stabil bostadsrättsförening med friköpt mark och toppmoderna fastigheter från 2017. Utöver fina lägenheter disponerar medlemmarna bland annat över mysiga innergårdar, utrymme för cykelförvaring samt ett varmgarage med 63 platser varav 8 avsedda för el och 3 platser utomhus. Finns även bil att tillgå genom M bilpool.

På Boplatsvägen har ni nära till naturreservatet i Ursvik och Råstasjön med fina promenad och joggingstråk, samtidigt som man har nära till kommunikationer och service och endast en kort bit till city. Det finns mataffärer samt busshållplats på kort avstånd från bostaden. På promenadavstånd finner ni även Westfield Mall of Scandinavia.

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information. Varmt välkommen på visning.

Rumsbeskrivning

BALKONG
Stor balkong i fritt läge med plats för loungemöblemang.

KÖK
Kök med goda arbetsytor ovan arbetsbänk och god förvaring bakom ljus skåpsluckor. Vidare finner ni; diskho, häll, fläkt, ugn, mikrovågsugn och kyl/frys. Matplats invid fönsterparti. Parkettgolv och målade väggar.

VARDAGSRUM/SOVALKOV
Vardagsrum i öppen planlösning mot kök skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Här inryms med enkelhet soffgrupp med tillhörande möblemang. Härifrån når ni bostadens balkong. Separat sovalkov som med enkelhet går att skärma av om så önskas. Förvaring via skjutdörrsgarderob.

BADRUM
Klinkergolv med komfortgolvvärme och helkaklade väggar. Handfat med kommod och spegelskåp med belysning ovan, WC, dusch samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

HALL
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter direkt till höger. Säkerhetsdörr är installerad.

FÖRRÅD
Källarförråd.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning 2020 Energideklaration Årsredovisning 2021

Allmän information

Pris

2 175 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

1.5

Boarea (BOA)

34 kvm

Areauppgift enligt

Ek.Förvaltaren

Gatuadress

Boplatsvägen 2

Ort

Sundbyberg

Kommun

Sundbyberg

Lägenhetsnummer BRF

00115

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Löparen i Sundbyberg

Organisationsnummer

769630-4802

Allmän information

Som boende i föreningen har du fritt medlemskap utan anslutningsavgift i Sunfleets bilpool till och med den 28 februari 2023.

Brf bildades

2015

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

En obligatorisk avgift om 86kr/mån tillkommer för bredband 50mbit samt ett digitalt basutbud av TV-kanaler från ComHem. Boende kan utöver detta utöka tjänsten genom att själv kontakta ComHem.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el). FX ventilation.

Kommande renoveringar

Föreningen är nybyggd och har därför inte behövt genomföra några renoveringar än. Inga planerade renoveringar i dagsläget 2022-05-03.

Övriga utrymmen i föreningen

Till varje lägenhet hör ett förråd. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. Föreningen har även cykelställ på gården, cykelrum och rullstols/barnvagnsrum.

Antal lägenheter

121

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 792 SEK/månad. I avgiften ingår Varje lägenhet har en egen elmätare och faktureras invidiviellt efter faktiskt förbrukning. Ett multimedia och elskåp är placerat i varje lägenhet.

Beskrivning månadsavgift

Förbrukningskostnader för kall- och varmvatten ingår i månadsavgiften enligt schablon. Obligatorisk avgift om 86kr/mån tillkommer för Tv, telefoni och bredband.

Avgiftsförändringar

Avgiften höjdes med 22% 1 jan 2023 enligt styrelsen 2023-01-16

Andelstal

0,0056910

Andel av månadsavgift

0,56886%

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 63 parkeringsplatser i garage inomhus och tre parkeringsplatser utomhus. Hyran är för närvarande 1 020 kr per månad för garageplatserna och 612 kr per månad för utomhusplatserna. Av de 63 parkeringsplatserna i garaget så är 6 st avsedda för elbilar och har tillgång till laddare, då är avgiften istället 1 620 kr per månad. Det finns även möjlighet att hyra en mindre plats avsedd för MC för 255 kr per månad, totalt fyra st platser av den typen finns. Avgiften betalas i samband med avin för avgiften. Det står 6 personer i kö i dagsläget (2021-12-10) för parkeringsplatserna.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

99 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

118 kWh/m²

Energiklass

E

Besiktningsman

Sofia Forsgren

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl