Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Alströmergatan 32 uppg A, 1 tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
39 kvm
Avgift
2 356 SEK / mån
Rum
1.5 rum

1,5:a (2:a) - Underbar och solig terrass om ca 16 kvm i sydväst - Optimalt planerad lägenhet

Denna lägenhet säljes till accepterat pris.

Välkomna till denna otroligt välplanerade lägenhet med en drygt 16 kvm stor, solig och helt underbar terrass i sydväst men sol från ca 11.00. På terrassen finns det gott om plats för både solsängar, matplats och planteringar. En plats att njuta på helt enkelt!

Lägenheten är, som sagt, otroligt välplanerad och har väldigt gott om praktiska förvaringslösningar. Stora fönsterpartier i både vardagsrum och sovalkov. Fullt utrustat kök med gott om både förvaring och arbetsytor. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Man kan med enkla medel sätta upp en vägg mellan vardagsrummet och sovalkoven om man vill ha ett sovrum.

Brf Färjan är en stor och ytterst välskött förening med bland annat föreningslokal och två gästlägenheter. Innergården är en av Stockholms vackraste med sin blomstrande trädgård med porlande fontän och härlig grillplats. Hiss finns i denna uppgång.

På Alströmergatan 32 kombineras ett lugnt läge med närhet till allt storstaden har att erbjuda. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer och gym. Västermalmsgallerian, flertalet stora mataffärer, shopping och all tänkbar service ligger en kort promenad bort. Där finns också oslagbara kommunikationer med flera busslinjer samt tunnelbanans blå och gröna linje. En av Fridhemsplans tunnelbaneuppgångar ligger direkt runt hörnet från fastigheten. Om du gillar att motionera är det nära till Kungsholms Strand med promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen. På några minuters promenad nås Hornsbergs fantastiska strandpromenad med flera restauranger och badbryggor. Ett närlivs ligger precis invid föreningens stora entré.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy