Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / Utgångspris
Adress
Solbacken 31C, Mörtnäs, Värmdö
Typ
Bostadsrätt
KVM
42 kvm
Avgift
2 495 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mycket fin minivilla med egen uteplats, gräsmatta runt och bakom huset i trivsamma Mörtnäs!

I köket och hallen hittar vi utgången till bostadens underbara, fina och mysiga uteplats med trätrall, sol hela dagen och loungedel. Det finns även en möjlighet att bygga till på uteplatsen och sätta upp staket för att göra den mer insynsskyddad. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

Att bo i ett hem där allt känns nytt är livskvalitet. Här kommer du inte behöva tänka på renoveringar på många år. Inredningen i bostaden präglas av ljusa färger och fräscha ytskikt. Minivillan erbjuder en boyta om 42 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. Tack vare att den är så välplanerad utnyttjas varenda kvadratmeter optimalt över två plan.

Mörtnäs är ett mycket populärt bostadsområde för alla som vill bo familjevänligt och havsnära. Här har du nära till allt vardagen kräver, förskola, trevliga promenadstråk och bra kommunikationer.
Varmt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Kliv över tröskeln och in i den funktionella och trevliga hallen med bra förvaring. Här omges du av vita väggar och går på parkettgolv.

Kök

Modernt, trevligt och socialt kök med kombinerad kyl/frys, ugn, induktionshäll och fläkt.

Sovrum 1

Mysigt, rogivande och fint sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Rummet har parkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum 1

Smakfullt och fräscht badrum med toalett, duschkabin, handfat och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Balkong 1

I köket och hallen hittar vi utgången till denna underbara, fina och mysiga uteplats med trätrall, sol hela dagen och loungedel.

Allrum

På nedre plan finns allrummet som idag används som ett barnrum. Rummet ligger intill sovrummet

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar (1) BRF Kvällsolen betygcertifikat Årsredovisning 2021 Bostadsrättsföreningen Kvällsolen 100.pades

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 295 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

42 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Solbacken 31C

Ort

Värmdö

Kommun

Värmdö

Beskrivning av förråd m.m.

Det finns ett förvaringsutrymme under trappan inne.

Lägenhetsnummer BRF

1025-31C

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Villa

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kvällsolen 100

Organisationsnummer

769631-3563

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 9

Antal lägenheter

9

Byggnader

Byggår

2016

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 495 SEK/månad. I avgiften ingår Parkeringsplats

Andelstal

2,73%

Överlåtelseavgift

2,5 % av prisbasbeloppet SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

1 % av prisbasbeloppet SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

900 SEK/månad

Försäkringskostnad

350 SEK/månad

Varmvatten

350 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 600 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplats ingår i årsavgiften.
Tillgång till p-plats, privat parkering vid Grisslinge havsbad för ca 600 kr /år.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Mörtnäs är attraktivt och vackert beläget mellan Torsbyfjärden och Grisslingfjärden och erbjuder ett rikt skärgårdsliv med mycket bra kommunikationer till Stockholm. Busshållsplats finns en promenad bort från huset där motorvägsbuss går var 5:e minut i rusningstid. Du når Slussen på ca 30 minuter.
Som medlem i Brf kvällssolen 100 har du tillgång till den privata delen av badplatsen i Grisslinge och har tillgång till en parkeringsplats för ca 600kr / år. Vid Grisslingebadet finns café, bageri och restaurang..I naturområdet nordväst om Mörtnäs finns vackra vandringsstigar.
I området finns en 1 förskola, Solbackens frskola och i närområdet snickarbarnens förskola. En kort biltur bort finns Mölnviks köpcentrum som erbjuder det mesta inom kommersiell service, så som mataffärer, systembolag, kläder, tandvård, apotek och gym. Flera restauranger och inredningsbutiker finns också.
I närområdet finns flera skolor. De närmaste är Ösbyskolan (åk. F-9) och Viks skola (åk. F-5).
Mörtnäs är ett mycket populärt och barnvänligt villaområde för familjer som söker ett lugnt och tryggt boende med småortskänsla, men ändå nära till Stockholm. Varmt välkomna!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl