Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sikvägen 61, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
61 kvm
Avgift
3 900 SEK / mån
Rum
2 rum

Trivsam 2 rok med ett insynsskyddat läge från balkong!

Välkommen till denna fina lägenhet på Sikvägen 61 och populära Brf Gäddan i centrala Tyresö! Nu har ni snart möjligheten att förvärva en mysig och genomgående stilren lägenhet som återfinns på första våningen i huset. Ett tryggt, lugnt och praktiskt område för både paret, singelhushållet som den lilla familjen. På kort gångavstånd finner ni Tyresö centrum med all dess service.

- Flexibelt tillträde.
- Stambytt badrum.
- Stilrent och renoverat kök från år 2020.
- Stenkast från Tyresö Centrum och all dess service.
- Goda kommunikationer in till Gullmarsplan och Stockholms City med täta avgångar.
- Välskött och mycket ekonomiskt stark förening i centralt och trevligt läge.

I entrén möts du av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter genom hatthylla och garderober. Från hallen når vi ett stambytt badrum i stilren design med dusch, spegelskåp, wc, handfat och handdukstork.

Vidare in i bostaden möts vi av det trevliga köket i mycket smakfull och stilren form där arbetsytor samt utrustning planerats noga för att skapa bästa möjligheter till en fröjdefull matlagning. Även mängder av skåp och lådor finns att tillgå. I köket finns även en rymlig matplats där hela stora familjen kan njuta av trevliga middagar.

Från köket når vi det ljusa och väl tilltagna vardagsrummet med plats för stor soffgrupp samt möjlighet för övrigt möblemang. Här kan ni tillsammans med familj och vänner av den stora skalan skapa trevliga minnen tillsammans. Via vardagsrummet finner vi utgången till den lättmöblerade balkongen med plats för mysig loungegrupp.

Ett rejält sovrum med plats för dubbelsäng samt byråer eller andra möblemang efter tycke och smak. I detta rums finns inbyggda garderober att nyttja.

OMRÅDET:
Närområdet är parkliknande med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Bollmoravallen, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel. Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplats ett par minuters promenad bort. I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader. Även lekparker, grillplatser, idrottsytor samt boulebana finns.

FÖRENINGEN:
BRF Gäddan är ekonomiskt mycket stabil och erbjuder flertalet faciliteter för sina innehavare.
Beläget väldigt centralt i Tyresö bor du här med nyrustade innergårdar som omgärdar och närhet till fina promenadstråk, vacker natur, skärgård och aktiviteter.
För bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

Missa inte visningarna och känn dig välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid frågor inför visningen.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy