Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Svärdlångsvägen 25, Årsta, Årsta
Typ
Bostadsrätt
KVM
75 kvm
Avgift
4 463 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Härlig 2rok på hela 75! kvm - Stenkast från Årstaberg - Stor inglasad balkong

Välkommen till denna otroligt fina 2 rok på hela 75 kvm. Här bor ni i ett underbart läge med närhet till både Årstaberg och Årstaviken som med snabba steg tar er till Tantobron och direkt in på Södermalm.
Lägenheten disponeras med två rum samt ett stort förråd som går att bygga om och disponera som ett mindre sovrum. Från den inglasade balkongen har ni solen i dubbla väderstreck och ett extra rum under vår och höstkanten.

Lägenheten har påkostat klinkergolv som är genomgående i hall, kök och sovrum. Golvvärme i hall, kök, och badrum. Ljusa väggar och stora ytor gör att lägenheten känns väldigt stor. Badrummet är stort, rymligt och här är det även fördraget med både el och vatten för att sätta in en tvättmaskin. Fullutrustat kök och en stor matplats för middagar med större sällskap. De stora sociala ytorna ger verkligen en känsla av livskvalitet.

Grillplats finns på föreningens gård.
Föreningen har genom Stockholm Stad fått uppsatta odlingslådor medlemmarna kan plantera i. Inhägnad parkeringsplats finns att hyra genom föreningen. Föreningen har även en väldigt låg belåning på 4500 kr/ kvm.

På Svärdlångsvägen bor du både stads- och naturnära, med enbart en kort promenad till Södermalm/Hornstull, Årstaskogens naturreservat precis utanför fönstret och bara 300 meter ner till vattnet. Direkt utanför lägenheten kan du ta på dig löparskorna och springa runt Årstaviken. Avsluta gärna den 8 km långa löprundan på ett utav naturreservatets närliggande utegym och svalka dig sedan från badbryggorna i Mälaren innan du återvänder hem.
För den som gillar att strosa i skog och natur så myllrar det av lummiga stigar att upptäcka utöver de större löp- och cykelspåren.

Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik som stannar strax utanför dörren och tvärbanan som går regelbundet till Gullmarsplan/Sickla och Liljeholmen/Solna. Från Årstabergs pendeltågsstation på kort gångavstånd tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.

Rumsbeskrivning

Hall:
Stor hall med bra plats för avhängning och garderob. Klinkergolv med golvvärme och ljusa väggar.

Kök:
Stort öppet kök med ljusa skåpsluckor, och ljust klinkergolv med golvvärme. Fullt utrustat med spis, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Bra med plats för förvaring.

Matrum:
Direkt anslutet till köket har man en stor plats för matbord för ca 6-8 persone och har utgång till balkongen. Ljust klinkergolv med golvvärme.

Vardagsrum:
Härligt vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Parkettgolv och ljust målade väggar. Plats för stor soffgrupp för sociala ytor.

Sovrum:
Stort sovrum med ljusa väggar och ljust klinkergolv. Plats för garderober samt valfri möblering.

Badrum:
Påkostat fint badrum med sjöstensklinkergolv och ljust kaklade väggar. Fördraget med vatten och el för att sätta in en tvättmaskin. Utrustat med dusch, wc, handfat, handdukstork och golvvärme.

Balkong:
Soldränkt balkong i två väderstreck och stora sociala ytor för tillställningar. Klinkergolv lagt över hela balkongen.

Förråd:
Ett inbyggt förråd i lägenheten, gott med plats för förvaring och kan byggas om och disponeras som ett extra sovrum.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Information - undersökningsplikt Information om fast och lös egendom Fråglista Årsredovisning 2021 Stadgar Brf Gesunden

Länkar

Film

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

75 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Svärdlångsvägen 25

Ort

Årsta

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

46

Våningsplan

2 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Uteplatser

Balkong

Inglasad balkong

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Gesunden

Organisationsnummer

716419-4651

Allmän information

Föreningen innehar med tomträtt fastigheterna Gesunden 2,3 och 4 samt Marman 9 (parkeringsplatser) i Stockholms kommun.
Föreningen har 42 lägenheter fördelat mellan fyra byggnader, omsorgslägenheter med fyra stycken boenheter och tillhörande personallokal. Stabil förening som sänkte avgifterna med 6% i början på 2016 och 10% 2017. Föreningen innehar tomträtt som löper oförändrat till 2029. Låg belåning om 4525 kr per kvm.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Ansluten till fibernät med 100/100 Mbit/s, WIFI, 48 Tv kanaler samt IP telefoni. Användning av Telia smart ingår i avgiften.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Utförda renoveringar

Fönsteruppgradering: 2014/2015
Installationer: 2015/2016
Huskropp utvändigt: 2015/2016
Byte av värmepump samt OVK: 2016/2017

Kommande renoveringar

Föreningen planerar att installera 3-4 laddstolpar på parkeringen.
Inga större renoveringar planerade -Kontrollerat 2022-05-09

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har 4 tvättstugor som kan disponeras av medlemmarna., föreningslokal, barnvagnsförråd samt cykelförråd.
I fastigheterna finns också en förskola.
I föreningen kan man hyra övernattningslägenhet för 200kr/natt.

Byggnader

Byggår

1989

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 463 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Internet
Bredband 100/100 mbit/s samt kabel-tv med grundutbud ingår.

Andelstal insats

1.74141

Andel av månadsavgift

1.89562

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

120 SEK/månad

Summa driftkostnad

320 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Lediga parkeringsplatser inom inhägnat område i föreningen för 500 kr per mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta