Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 650 000 SEK / Utgångspris
Adress
Kräpplavägen 22C, Stuvsta - Segersminne, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
22 kvm, biarea 11 kvm
Avgift
1 897 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Vackert studiohus i populärt kvarter med gångavstånd till t-banan och pendeln!

Välkomna till Kräpplavägen 22C,
Här får jag tillfället att visa upp detta fina studiohus från 2015 med sovloft (22 + 11 kvm). Insidan bjuder på en väldisponerad planlösning med praktiska förvaringsmöjligheter, stilrent badrum med tvättpelare, modernt kök med full maskinell utrustning samt lättmöblerat allrum och sovloft för att maximera bostadsytorna. På utsidan hittar ni en yta om ca 60 kvm som består av en grusplan (som kan byggas ut med altan, alternativt nyttjas för en extra bil), trädäckad altan i söder samt en egen gräsmatta på gaveln om ni önskar plantera något.

På 10 minuters gångavstånd har Stuvsta Centrum med bland annat matbutik, restauranger, bageri och framförallt pendeltåg som tar er till stan på cirka 12 minuter. Man kan även ta en promenad åt andra hållet och ta tunnelbanan från Rågsved.

Sammanfattningsvis en mycket välplanerad bostad med centralt läge och en låg avgift som inkluderar VA, bredband, sophämtning samt 1 P-plats!

En bostad som bör upplevas på plats. Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

---Hall
Generös hall med väl avvägd disposition av ytan. En garderobsvägg finns direkt innanför ytterdörren på högerhanden. Vidare finns en smart avhängningsyta under trappan.

---Badrum
Rymligt, helkaklat badrum i stilrent utförande. Här finns följande interiör och utrustning:
*Inbyggd tvättpelare
*Golvvärme
*Varmvattenberedare från Nibe (-21)
*Duschplats med glasdörrar
*WC
*Vädringsfönster
*Handfatskommod med spegelskåp ovan

---Köksdel/Allrum
Resterande del av entréplanet består dels av en välplanerat och modernt kök med ljusa luckor. Induktionshäll, köksfläkt, kyl med frysfack, varmluftsugn samt diskmaskin. Köket ligger i öppen planlösning mot allrummet med fint ljusinsläpp där ni får plats med en tvåsitssoffa och matbord om så önskas. Längs ena väggen finns en platsbyggd bokhylla som sträcker sig upp mot nock.

---Loftvåning
Praktiskt sovloft med en takhöjd om ca 1,4 meter där ni rymmer en dubbelsäng och skrivbord. En något högre takhöjd än vad som är sedvanligt sett till attefallshus.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar-1 Årsredovisning 2021

Allmän information

Pris

1 650 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

1.5

Boarea (BOA)

22 kvm

Boareabeskrivning

Total bruksarea är 33 kvm (22 kvm boarea + 11 kvm biarea på loftet)

Biarea (BIA)

11 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kräpplavägen 22C

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Beskrivning av förråd m.m.

Det finns ett separat förråd vid gaveln av huset för trädgårdsverktyg med mera.

Lägenhetsnummer BRF

9

Våningsplan

1-plan med loft

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Uteplats

Trädäckad uteplats med sol under hela dagen. Man har även en egen gräsmatta som går runt huset där ni kan ha en utegrupp eller plantera växtligheter om så önskas. Hela ytan med altan, gräsmatta och grusplan utgör cirka 60 kvm!

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Vakteln 14

Organisationsnummer

769627-3726

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Vakteln 14 är en bostadsrättsförening som bildades 2015 bestående av totalt 9 bostäder. Lägenheterna är belägna i Stuvsta med närhet till T-bana, pendeltåg, natur och affärer!

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Inga höjningar är planerade. Föreningen höjde senast avgifterna i augusti 2017.

TV OCH BREDBAND
Föreningen har Telia Triple Play (100/100 Mbit/s fiber, Telia lagom TV samt ip-telefoni) . Obligatorisk kostnad tillkommer med 379 kr/mån.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Internet: Fiber

Uppvärmning och ventilation

Direktverkande el-radiatorer.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 9

Antal lägenheter

9

Byggnader

Byggår

2015

Ekonomi

Månadsavgift

1 897 SEK/månad. I avgiften ingår VA, bredband (fiber 100/100), Telia TV Lagom, sophämtning samt 1 P-plats.

Andelstal

4,2471017

Andel av månadsavgift

1,0597

Kommentar

Det tillkommer en kostnad för uppvärmning och hushållsström om ca 500 kr/månad.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

500 SEK/månad

Summa driftkostnad

500 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

1 P-plats (asfalterad) i anslutning till bostaden som ingår i månadsavgiften. Det går även att ställa ytterligare 1-2 bilar om man nyttjar grusplan framför entrén.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta