Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Gröna gatan 43A, Torpa, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
39.5 kvm
Avgift
1 606 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilfull bostad på populära torpa!

På populära Torpa med den kända adressen ''Gröna gatan'' förmedlas nu den perfekta ettan för er som söker ett inflyttningsklart boende med hög standard och snabbt tillträde! Lägenheten har en perfekt planlösning med ett väl avgränsat kök plats för mindre middagar med vänner. Ett större vardagsrum med vackert fiskbensparkettgolv som enkelt går och angränsa med en sovdel eller till och med göra en sovalkov i. Badrum är av nyare slag och renoverat i tidlösa färger och väl rymligt.

Att leva och bo på Torpa är ett självklart val för många. Torpa är en förlängning av stadskärnan, men erbjuder samtidigt ett lugn. I närområdet finns flera grönområden samt Munksjön, med sitt populära promenadstråk. Här finns ett rikligt utbud av några av stadens mest populära restauranger och fik samt flera livsmedelsbutiker och småbutiker som förgyller tillvaron. För studenten är det Torpa som gäller, på några få minuters cykelavstånd är man framme på Högskoleområdet (Jönköping University). Föredrar man buss går linje 1 och 3 en kortare promenad ifrån fastigheten.

Rumsbeskrivning

Vardagsrum

Bostadens centrum är det rymliga vardagsrummet som även ger plats för en sovdel. Större fönsterparti samt en fransk balkong i soligt västerläge. Vackert fisbensparkettgolv och ljusa väggar.

KÖK

KÖK i mycket gott skick. Här ryms det plats för mindre matbord och stolar. Köket går i vita köksluckor, bänkskiva i mörkare laminat, svart kaklat stänkskydd. Köket är utrustat med:
-Kyl/frys
-Spis
-Ugn
-Diskho
-Fläkt
-Rikligt med förvaring på båda sidor av köket.

Badrum

Stilfullt badrum i ljusa tidlösa färger. Välplanerat med material ifrån Tapwell och Svedbergs. Badrummet total renoverades 2017. Utrustat med:
-Dusch
-Handfat med kommad
-Spegelskåp (el-uttag)
-Wc.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Stadgar Årsredovisning

Allmän information

Pris

1 795 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

39.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Gröna gatan 43A

Ort

Jönköping

Kommun

Jönköping

Beskrivning av förråd m.m.

två stycken källarförråd

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Masen 10

Organisationsnummer

769601-7461

Allmän information

Brf Masen 10 är en ekonomiskt stabil föreningen med 18 bostadsrätter. Föreningen förvaltas av SBC (Sveriges Bostadsrätts Centrum). Trappstädningen sköts av städbolag, men föreningen anordnar två städdagar per år (vår och höst) då medlemmarna städar gården. På innergården finns en gemensam ute-plats där föreningens medlemmar har fri tillgång till.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och självdrag

Utförda renoveringar

2018 Byte av samtliga lås
2014-2015 Renovering/byte av fasad, balkonger, garagedörrar, skorstenar, stup-rör, armaturer
2013 Anläggning av ny sopstation
2012 Renovering av gård
2011 Renovering av stammar, byte av lägenhetsdörrar
2011 Fönsterbyte
2010 Installation av tvättmaskin och torktumlare i tvättstugan

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 18
Två stycken källarförråd som följer med bostaden (källaren). Tvättstuga och rymligt cyckelförråd.

Antal lägenheter

18

Byggnader

Byggår

1960

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

1 606 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv via Tele2 samt tillgång tilltvättstuga i källaren.

Avgiftsförändringar

Årsavgifterna sänktes 2020-12-01 med 9,5 %.

Andelstal

4,32957%

Andel av månadsavgift

4,47783%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy