Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Bud
Adress
Kunskapslänken 72, Vallastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
67 kvm
Avgift
3 638 SEK / mån
Rum
2 rum

Unik tvåa med högt i tak och härlig utsikt med fritt läge i Vallastaden!

Välkommen till denna fantastiskt fina tvåa i populära Vallastaden!

Du tar hissen upp till våning fem och hittar entrédörren längst in på loftgången. Det enskilda läget längst in bidrar till en privat känsla och loftgången kan således nyttjas som uteplats. Här är det inte svårt att bli förförd av det höga, fria läget med noll insyn och en fantastisk utsikt över det karaktärsfulla området. Här ligger solen på i stort sett hela dagen tack vare det perfekta söderläget!

När du kliver in i bostaden slås du direkt av den härliga genomgående takhöjden på strax över 3 meter. Bostaden på 67 välplanerade kvm präglas av rymd, exklusiv standard och stora fönster som både ger ett fint ljusinsläpp och en härlig utsikt med fritt läge över friidrottsarenan.

Hallen är rymlig och har gott om plats för förvaring och avhängning av ytterkläder. Här tar du dig vidare till resterade rum i bostaden och har även tillgång till det stora helkaklade badrummet med utrustning som tvättmaskin, torktumlare och dusch. Vardagsrummet och köket ligger i en härlig öppen planlösning och är bostadens givna samlingspunkt med en fantastisk utsikt från de stora fönstren. Köket erbjuder modern och stilren standard och en snygg matt grå färg på skåpsluckorna med välplanerade arbetsytor och bra med förvaring. Här erbjuds du kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn och induktionshäll. I vardagsrummet finns god plats för matgrupp, stor soffgrupp och annat möblemang som önskas i ett vardagsrum. Sovrummet är stort och ljuts och har gott om plats för dubbelsäng och förvaring.

För föreningens medlemmar finns cykelförvaring, barnvagnsförråd i entrén, vinterträdgård med möblemang för sociala tillställningar samt en takterrass i anslutning till vinterträdgården. Felleshus finns i närheten med övernattningslägenhet.

Sammantaget en välplanerad bostad med en exklusiv touch. Här bor du bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik där man kan handla matvaror. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget. En perfekt bostad för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig.

Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall
Den välplanerade och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och ett ljust golv i ask. Här finns gott om plats för jackor och skor och extra förvaring i form av 6 st platsbygda garderober. Utgång till loftbalkong i söderläge via entrén.

Duschrum
Stort och fräscht duschrum utrustat med dusch med glasvägg och takdusch, handfat med kommod, wc, spegel, handdukstork, dubbla linneskåp samt tvättmaskin och torktumlare och en arbetsbänk. Här ligger ett fint blått klinkergolv, vita kaklade väggar och spotlights i taket.

Sovrum
Lägenhetens master bedroom, ett stort, ljust och harmoniskt rum med parkettgolv i ljus ask och vita väggar. Rummet har bra plats för förvaring, dubbelsäng och annat möblemang samt ett fint ljusinsläpp.

Kök
Ett stilrent Canadakök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Integrerad kyl/ frys och diskmaskin samt induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och fläkt. Köket erbjuder generösa arbetsytor och bra med förvaring. Skåpluckor i en fin matt grå färg och även vita överskåp. Bänkskiva i rostfritt stål, golv i ljus ask och vita målade väggar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt, ett öppet och stilrent rum med högt i tak, parkettgolv i ask och vita målade väggar. Här erbjuds generösa sällskapsytor med en fantastisk utsikt över området, mycket dagsljus och plats för soffa, matgrupp och annat önskt möblemang.

Dokument (pdf)

Energideklaration Kunskapslänken 72 Stadgar Brf Integralen Årsredovisning 2021

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

2 395 000 SEK (Bud)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

67 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kunskapslänken 72

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Vindsförråd tillhörande lägenheten.

Lägenhetsnummer BRF

B1404

Våningsplan

5 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF INTEGRALEN I-IV

Organisationsnummer

769614-1238

Allmän information

Föreningen består utav fem huskroppar med 105 lägenheter ritat av Sveriges mest kända arkitekter, Thomas Sandell. Arkitekturen är innovativ och oväntad vilket går väl i samklang med Vallastadens ursprungsidé där visionen har varit mångfald, variation och möten i kombination med nytänkande och hållbarhet. Detta skapar ett färgsprakande bostadsutbud med supermodern känsla i såväl utvändiga materialval och uttryck såsom de invändiga planlösningarna. I bostäderna finner ni exklusiva materialval och ett fantastiskt inredningskoncept.

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Bredband (1000/1000 fiber)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 105
Antal lokaler: 1

För föreningens medlemmar finns cykelförvaring, barnvagnsförråd i entrén, vinterträdgård med möblemang för sociala tillställningar samt en takterrass i anslutning till vinterträdgården.
Felleshus med övernattningslägenhet.

Antal lägenheter

105

Lån i BRF per kvm

12 959

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 638 SEK/månad. I avgiften ingår varmvatten, kallvatten samt bostadsrättstillägg.

Beskrivning månadsavgift

Obligatorisk kostnad för bredband på 150 kr/månad.
Kostnad för avfall ca 55 kr/månad.

Avgiftsförändringar

Föreningen har höjt avgifterna med 10% from 2023-01-01.

Andelstal

0,966

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

835 267 SEK

Överlåtelseavgift

1312,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

135 SEK/månad

Hushållsel

500 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

785 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering finns i parkeringshus i närheten, via Dukaten. Kostnad: 800 kr/månad.
Parkeringsplats Insikten via Dukaten, eventuellt kö. Kostnad 400 kr/månad.

Gemensam bilpool finns i området.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

85 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

66 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Anders Stjärnborg, Stjärnborg Husbesiktning

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl