Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Johanneshöjden 4, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
65 kvm
Avgift
4 028 SEK / mån
Rum
2 rum

Stilren tvåa med fantastisk utsikt över Västerås

På våning 12 har du nu chansen att förvärva en lägenhet i toppskick där du inte behöver göra något annat än att flytta in och börja trivas.
En ljus och öppen lägenhet med fönster åt två väderstreck som ger dig många soltimmar och ett fantastiskt ljusinsläpp.

Det första som du möts av i denna lägenhet är den luftiga och ljusa atmosfären som genomsyrar hela bostaden tack vare de stora fönsterpartierna. Vi kliver in i en öppen och lättmöblerad hall med både hatt och skohylla som ger er gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett välplanerat ljust vardagsrum, öppet kök, badrum och ett stort inbjudande sovrum med inbyggda skjutgarderober längs en hel vägg och plats för dubbelsäng. Köket är stort, ljust och öppet med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i laminat, plats för matbord och stolar och öppen planlösning mot vardagsrummet. Det rymliga, öppna och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, generösa sällskapsytor, vacker utsikt och plats för både soffa och matgrupp. Ett välutrustat badrum med dusch, tvätt&tork, toalett ,kommod med handfat och spegel. Badrummet erbjuder en arbetsbänk och generösa förvaringsmöjligheter med både överskåp och högskåp.

Med utgång från vardagsrummet finns det sköna inglasade uterummet med en utsikt utöver det vanliga. Här erbjuds plats för soffgrupp och en mindre matgrupp. Det går perfekt att njuta av balkongen under sommartid och tack vare inglasningen kan du njuta här även när det inte är högsommar.

Här bor du på attraktiva Karlsdal med gångavstånd till Västerås City, Centralstationen, Mälardalens Universitet. Nära till direktbuss till Uppsala, snabb påfart till E-18 och Kopparlunden där du finner gym, restaurang och bageri.
Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy