Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bäckvägen 50, Midsommarkransen/Aspudden, Hägersten
Typ
Bostadsrätt
KVM
89 kvm
Avgift
4 322 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig 3,5:a i gavelläge med balkong på höjden av Vallfartsberget!

Välkomna till denna härliga lägenhet med gavelläge och fönster i tre väderstreck. Tack vare de många fönsterpartierna och den extra takhöjden på 2,7m upplevs lägenheten ljus och rymlig oavsett årstid. Det höga läget på berget gör att man är uppe bland trädtopparna och knappt har någon insyn överhuvudtaget. Ytorna i bostaden är lyxiga och passar perfekt för en social familj. Här finns t.ex. plats för två matgrupper och stor soffgrupp! Balkongen är stor och ligger i ett fritt och öppet läge. Här kan man grilla och slå sig ner med utsikt över himmel, grönska och den häftiga naturen som kommer med att bo på höjden av ett berg!

Föreningen har mysiga omgivningar runt huset med gemensam lekplats och grillplats för medlemmarna. Ekonomin är mycket bra och belåningen ligger väldigt lågt (ca 1000kr/kvm). Inga stora renoveringar på gång. Både barnvagnsrum och tvättstuga finns i porten. I port 50 finns även hiss.

På Bäckvägen 50 bor man med närhet till både Aspudden, Telefonplan och Midsommarkransen. Alla områden speciella med sin egen charm! Närmsta busshållplats är runt hörnet och närmsta tunnelbana ligger ca 350m bort, Aspudden, som tar dig innanför tullarna på några minuter. Flera bra skolor och förskolor ligger på gångavstånd. På en helgmorgon kan man ta en kort promenad till bageriet och handla nybakat bröd. Butiker, gym, restauranger och bio ligger alla ca 500m från huset. Missa inte denna pärla!

Rumsbeskrivning

Hall

Rymlig och välplanerad hall med avhängningsmöjlighet samt plats för dold förvaring bakom skjutdörrsgarderober. Redan här nås man av det fina ljuset i lägenheten via fönsterpartiet i hallen. Vidare in når man den möblerbara innerhallen med arbetsplats och massvis av förvaring. Inbyggd städskåp finns. Delvis tapetserade och delvis vitmålade väggar samt ekparkettgolv.

Vardagsrum med balkong

Ljust och rymligt vardagsrum med ett väldigt fint fönsterparti mot grönskan. Det blir förutom källan till fint dagsljus även en bidragande faktor till rummets charm och karaktär. Invid fönster finns en naturlig plats för matbord för ett större sällskap. Utöver det möblerar man ledigt med bokhyllor, soffa, tv och ytterligare förvaringsmöbel. Balkongen förlänger vardagsrummet och är en given plats på sommarhalvåret! Här får man plats med cafébord, loungegrupp och grill! Runt omkring har man grönskande träd och nedanför är föreningens bakgård där man har uppsikt över lekplatsen. Väggarna är i en mild grå ton och fin ekparkett som golv.

Kök

Mycket hemtrevligt kök som rymmer hela familjen vid matbordet! Här har man ett välgjort kök med förvaring upp till tak, rejält med arbetsyta och fullstor kyl och frys side by side. Köket är tidlöst med vita speglade fronter och kromade beslag och vitt kakel hela vägen upp till tak. Arbetsbänken är i massivt trä och har två bra avställnings/arbetsytor som blir belyst via spotlights under överskåpen. Den maskinella utrustningen består av spis/ugn, fläkt, dubbel diskho med avrinning, diskmaskin samt kyl och frys.

Sovrum 1

Sovrum i privat del av bostaden. Idag nyttjas rummet till dubbelsäng med sängbord på sidorna. Övriga ytor har möblerats med bokhyllor. Plats finns för garderober.

Sovrum 2

Stort sovrum med fönster i två väderstreck beläget mot husets lugna baksida samt över balkong. Rummets storlek gör att det kan delas av till två sovrum med fönster för den som önskar.

Badrum

Stort badrum med både badkar och tvättmaskin samt mycket plats för förvaring. Den stora spegeln ger intrycket av ett rymligt badrum med stora ytor. Helkaklat i klassiska färger!

Övrigt

Till lägenheten för nyttjanderätten till ett förråd om ca 6 kvm. Renoveringar får påbörjas först efter föreningens godkännande.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Energideklaration

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3.5 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Boarea (BOA)

89 kvm

Gatuadress

Bäckvägen 50

Ort

Hägersten

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

26

Våningsplan

2 av 3

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Har balkong

Ekonomi

Månadsavgift

4 322 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten

Beskrivning månadsavgift

ink. värme, VA, källsorterad återvinning, sop- och matavfallshantering, källarförråd

Avgiftsförändringar

Ingen avgiftsändring är planerad under innevarande år.

Andelstal insats

3,51872%

Andelstal kommentar

Enligt utdrag ur lägenhetsförteckning. Andelstal årsavgift saknas.

Överlåtelseavgift

1 183 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

410 SEK/månad

Försäkringskostnad

317 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Bäckvägen 46-52

Organisationsnummer

769604-3319

Allmän information

Brf Bäckvägen 46-52 är en äkta förening som innehar fastigheten Papperskniven 5 och 6 med tomträtt. Föreningen omfattar 37 lägenheter med bostadsrätter, 1 med hyresrätt och 1 lokal. Husen ritades av arkitekterna R Hagstrand & B Lindberg och uppfördes 1943. En tillbyggnad gjordes där fler bostadsrätter kom till år 1988. Adresserna som tillhör föreningen är Bäckvägen 46-52. Total bostadsyta om 2464 m² och lokal om 43m². Lån per kvm är betydligt lägre än snittet i området och föreningens ekonomi är god.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Bredband 100 Mbit ingår finns att tillgå via fiber hos Telia. Enskild medlem tecknad själv sitt abonnemang. För TV används Comhem och medlemmarna betalar själv för det kanalpaket man väljer.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och fläktstyrd frånluft

Utförda renoveringar

1988 Gjordes en tillbyggnad. I samband med denna gjordes även stambyte och fasadrenovering.
2001 Målades trapphus och fönster mot Bäckvägen
2002 Installerades fjärrvärme
2012 Stamspolning samt rensning av frånluftsventiler
2013 Underhåll tak
2014 Fönsterrenovering, fönster mot Bäckvägen
2016 Balkonger finansierade av enskilda lägenhetsinnehavare byggdes på våning 2 och 3
2018 Förbättring utebelysningen. Avgasare har installerats i värmesystemet för att rena och förbättra energiåtgången. Energideklaration uppdaterad.
2020 Takrenovering

Kommande renoveringar

Föreningen följer underhållsplan. Inga större renoveringar planerade, endast löpande underhåll. Man sänkte avgifterna 2016.

Övriga utrymmen i föreningen

Två fräscha tvättstugor med dubbla tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Föreningen har ett cykelrum i port 50. På markplan finns också sophantering. Runt husen finns väldigt mysiga och lummiga sittplatser för grill och fika samt lekplats med sandlåda och rutschkana.

Antal lokaler

1

Antal hyresrätter

1

Antal lägenheter

38

Byggnader

Byggår

1942

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Stor hiss med plats för barnvagn

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

147 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

147 kWh/m²

Energiklass

F

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Allmänt
Trevligt läge med nära till både Midsommarkransen, Aspudden och Telefonplan med bl.a mataffärer, apotek, Konstfack, gym samt den flera omtyckta restauranger och Caféer. Även nära till grönområden och Mälaren med mysiga promenadstråk och badmöjligheter vid Vinterviken. Goda kommunikationer med buss 147 som går längs med Bäckvägen och trafikerar Liljeholmen - Hökmossen, samt kort promenadavstånd till T-banestationerna Aspudden, Midsommarkransen och Telefonplan. Med bil tar man sig enkelt ut på motorväg E4-E20. Kort reseavstånd till Liljeholmen med stort shoppingcenter med ca 90 butiker.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy