Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Sångvägen 2A, Jakobsberg, JÄRFÄLLA
Typ
Bostadsrätt
KVM
77.5 kvm
Avgift
4 784 SEK / mån
Rum
3 rum

Fin och välplanerad 3:a med stor uteplats i vinkel

Mycket fin och fräsch 3:a med stor uteplats i vinkel. Bostaden har genomgående parkettgolv och ljusa väggar med vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Optimalt planerad med en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder. I anslutning till hallen finns ett rymligt badrum som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Från hallen når du ena sovrummet och vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar med fönster som vetter ut mot uteplatsen. Köket är i delvis öppen planlösning med plats för större matbord. Bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Från köket når du uteplatsen. Båda sovrummen har platsbyggda garderober varav den ena med ingång till förråd/walk in closet.

Från bostaden har du två minuters promenad till pendeltåg station och Jakobsberg centrum med inomhusgalleria. Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker. Här finns också flera restauranger, biograf, banker, bibliotek, sjukhus, postservice och närpolis.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen och Stockholm Quality Outlet.

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Parkettgolv och ljusa väggar. I anslutning till hallen finns badrum.

Badrum
Fräscht badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Duschhörna, tvättställ på kommod, WC-stol och badrumsspegel. Tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk och väggskåp.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med fönster mot uteplatsen. Parkettgolv och vitmålade väggar. Väggfasta garderober.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum i öppen planlösning mot matsalsdel och kök. Stora fönsterpartier som ger bra ljusinsläpp. Luftigt och lättmöblerat rum med plats för större soffmöbler. Parkettgolv och ljusa väggar.

Kök
Rymligt kök med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Vitt kakel mellan arbetsbänk och överskåp. Kökets maskinella utrustning består av kyl och frys i fullhöjd, spis/ugn, diskmaskin och spisfläkt. Parkettgolv och vitmålade väggar. Från köket når du den stora uteplatsen i vinkel.

Sovrum 2
Stort och luftigt sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Här finns väggfasta garderober och ingång till förråd/walk in closet. Parkettgolv och vitmålade väggar med fondtapet.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Jakobsborg _ Stadgar 2018 Årsredovisning 2018 Brf Jakobsborg Energideklaration Sångvägen 2A

Länkar

Allmän information

Pris

2 295 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

77.5 kvm

Areauppgift enligt

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Sångvägen 2A

Ort

JÄRFÄLLA

Kommun

Järfälla

Lägenhetsnummer BRF

912

Våningsplan

1 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Uteplats

Stor uteplats i vinkel.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Jakobsborg

Organisationsnummer

769608-7878

Allmän information

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Inga planer på höjning finns för närvarande.

TV OCH BREDBAND
Ansluten till ComHem.
Ett 20-tal TV kanaler ingår i avgiften.
Bredbandsanslutning 100Mbit/s ingår i avgiften samt IP-telefoni.

GÅRDSPLATS
Trevlig innergård med lekpark.

BYGGNADSÅR
2004

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

ÖVRIGT
Det diskuteras en övergång till enskild avläsning av varmvattenförbrukning och el.

KONTAKT
Gustav Varga
+46730773378

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Ansluten till ComHem med ca 20-tal TV kanaler som ingår i avgiften.
Internet: Ansluten till ComHem med ca 20-tal TV kanaler som ingår i avgiften.

Uppvärmning och ventilation

VENTILATION
Typ av ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Byggnadskommentar

ÖVRIGA BYGGNADER
På gården finns soprum och cykelrum.
I anslutning till entrén finns barnvagnsrum.

Utförda renoveringar

RENOVERINGAR RELATERAT TILL FÖRENINGEN
Inga större renoveringar planerade.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 83

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns cykelförråd, förråd till lägenheten, samlingslokal, soprum och barnvagnsrum.

Antal lägenheter

83

Byggnader

Byggår

2004

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 784 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

värme, vatten, bredband, bostadsrättstillägg och ip-telefoni och kabel-tv ingår.

Andelstal insats

1,1114%

Överlåtelseavgift

1 163 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

465 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
35st utomhusparkering 200kr/mån spearat kö.
60st garageplatser 400kr/mån separat kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

116 kWh/m²

Energiklass

E

Beskrivning

Övrigt

OMRÅDE
Lägenheten ligger ca 2 minuters promenad från Jakobsbergs Centrum med inomhusgalleria och mycket goda kommunikationer.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 20 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se. I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

För den träningsintresserade finns Sats, Friskis & Svettis och badhus.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl