Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kavelbrovägen 16, Älvsjö - Långbro Park, Älvsjö
Typ
Bostadsrätt
KVM
96 kvm
Avgift
4 990 SEK / mån
Rum
4 rum

Ljus och trevlig med två balkonger

Välkommen till denna mycket trevliga fyra med två balkonger. Lägenheten erbjuder sociala ytor med öppet mellan matdel och vardagsrum med utgång till balkong med förmiddag och kvällssol. Snyggt helkaklat badrum och separat toalett. Tre bra sovrum samt god förvaring med klädkammare och inbyggda garderober. Stor balkong mot den mysiga innergården via sovrummet.
Bra läge i utkanten på Långbro park med närhet till dess parkmiljö men också Fruängen Centrum med mycket bra kommunikationer med tunnelbana och bussar samt service i form av butiker, restauranger, apotek, bank, gym mm.

Detta är en kommande visning. Kontakta Christian Zettergren för mer info.

Rumsbeskrivning

Lägenheten presenteras enligt följande:

Hall: Välkommande hall med klinkergolv och ljus målade väggar. Praktisk förvaring med bakom skjutdörrar. Ingång till sovrummet. I lägenheten finns även en rymlig klädkammare.

Badrum: Helkaklat badrum med svart klinkergolv och vita kaklade väggar. Utrustning: Tvättmaskin/torktumlare, väggskåp, kommod, wc, torkställning och badkar. Duschvägg finns nere i förrådet omonterad.

Kök: Trivsamt kök med vita köksluckor med gott om arbetsyta och förvaring. Mörkgrå bänkskiva med glasskiva ovanför. Utrustning: inbyggnadshäll, inbyggnadsugn, vit kyl/frys, mikrovågsugn, spiskåpa vit, integrerad diskmaskin. Parkettgolv och vita målade väggar. Matplats för hela familjen.

Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkong med förmiddag och kvällssol under sommaren. Plats för soffgrupp, soffbord och tv-möbel. Väggen intill sovrummet har flyttats från vardagsrummet till hallen.

Sovrum: Sovrum med plats för dubbelsäng. Förvaring med garderob med skjutdörrar. Parkettgolv och ljusa målade väggar.

Sovrum: Gott om plats för säng och skrivbord. Utgång till stor balkong i söderläge mot föreningens innergård med utsikt mot lummigt litet skogsparti.

Sovrum: Sovrum med ingång från hallen. Plats fös säng och skrivbord. Parkettgolv och målade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

96 kvm

Gatuadress

Kavelbrovägen 16

Ort

Älvsjö

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

111203

Våningsplan

2 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Uteplats 1: Balkong, läge nordost.
Uteplats 2: Balkong, läge söder.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Boklunden

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Boklunden ligger i natursköna området Långbro park. Föreningen har 64 lägenheter fördelade på två fastigheter med adress Kavelbrovägen 10-16. Brf Boklunden består av 64 lägenheter fördelat på två fastigheter. Föreningen disponerar även över 69 parkeringsplatser varav 25 st i garage. För parkeringen gäller separat kö.

Eftersom fastigheten är nybyggd planeras inga underhåll inom de kommande fem till tio åren. Föreningen sätter regelbundet av pengar till fastighetsunderhåll enligt den ekonomiska planen.

För mer information: www.brfboklunden.se/

TV OCH BREDBAND
Via Trippel Play

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

ÖVRIGT
Från Kavelbrovägen är det mindre än tio minuters promenad till Fruängens centrum för vidare färd med tunnelbanan in till stan eller buss till Skärholmen och Kungens kurva. På de angränsande gatorna Vantörsvägen och Mickelsbergsvägen finns hållplatser för bussar till bland annat Bredängs T-banestation och Älvsjö pendeltågsstation. Med bil tar det bara ett par minuter att nå E4:an.

I Långbro park finns den populära restaurangen Långbro värdshus, skolor, daghem, promenadvägar och en vacker, rofylld parkmiljö, där den stora dammen bjuder på ett rikt fågelliv. I utkanten av parken finns Älvsjö Idrottsförenings motions- och simhall, det anrika Långbrobadet. Där arrangerar Älvsjö AIK en rad olika aktiviteter för barn och vuxna, det finns t ex många olika "gympaklasser" att välja mellan.

Det är inte heller långt till Älvsjöskogen, där det finns belyst motionsspår om 1,8 resp 3,8 km och alla möjligheter till skogsliv med bär- och svampplockning. På promenadavstånd finns också det populära Långsjöbadet.

I Fruängens centrum finns ett stort serviceutbud, med bland annat livsmedelsaffärer, vårdcentral, apotek, systembolag och restauranger. Vida känd är populära Erssons fisk, som erbjuder delikatesser och egentillverkad hämtmat av hög kvalitet.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Ansluten till kabelnät.
Internet: Bredband.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 64

Antal lägenheter

64

Byggnader

Byggår

2013

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 990 SEK/månad

Andelstal insats

0,0177%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

275 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Vatten och avlopp

150 SEK/månad

Bredband

220 SEK/månad

Summa driftkostnad

745 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Garageplats. Går att hyra.
Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Beskrivning

Övrigt

FÖRENINGEN:
Föreningen består av 64 lägenheter om två till fem rum och kök byggda av JM. Boklunden är den trettonde etappen i parken och uppförs i två hus om vardera om sex våningar i storleksordningen 56 till 135 kvadratmeter. Inflyttning var från kvartal 4, 2013. Föreningen innehar marken med tomträtt.

LÅNGBRO PARK
Långbro Park började anläggas år 1911 med de engelska parkerna som förebild. Mitt i parken skapades en vacker damm där karpar förr simmade runt och änderna intog vattenytan. Runt hela parkområdet slingrar sig långa promenadvägar och hundraåriga ekar kastar sin skugga över frodiga gräsmattor. Lugnet och stillheten i parken har gjort denna till en naturlig mötesplats för picknicksällskap, lekande barn och solbadare.
I parken finns också mycket populära Långbro Värdshus som drivs av prisbelönte kocken Fredrik Eriksson.
I parken finns också en nyrenoverad simhall med träningsmöjligheter.

KOMMUNIKATIONER & SERVICE:
Kavelbrovägen är belägen i området Långbro Park, ett stenkast från Fruängens centrum som är en knutpunkt för ett flertal busslinjer. Buss mot Älvsjö station samt kungens kurva finner du en bit utanför huset. I Fruängens centrum finns tunnelbana, röda linjen, som tar dig till Stockholm central på 18 min.

I Fruängens centrum finns ett tjugotal butiker, restauranger, banker, läkarhus, apotek, bibliotek mm. Se vidare www.fruangen.nu

Grundskolor i området är Långbrodalsskolan (åk F-5), Johan Skytteskolan (åk 6-9) och Fruängens skola (åk F-9). Fler förskolor finns i närområdet och i Långbro Park.

För fritidssysselsättningar finns i närområdet bl.a. idrottsplats för friidrott, fotbollsplaner med konstgräs och grus, ishall, Älvsjöskogen med motionsspår och promenadavstånd till Långsjön med bad sommartid och skridskoåkning vintertid om vädret tillåter.

För mer information kontakta: Stockholm stad på tel 08-508 00 000 eller www.stockholm.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy