Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kiselgatan 3, Breared, Varberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
52.9 kvm
Avgift
2 733 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till denna nyproducerade tvåa i det gemytliga kvarteret Marmorlyckan på Breared! Fräscht och ljust boende i ett av Varbergs attraktivaste områden. Här erbjuds ett trevligt kök med öppen planlösning till vardagsrummet, sovrum med en rymlig klädkammare precis intill samt ett modernt badrum i marmorklinkers. Altan i sydvästläge delvis under tak och med utsikt över den vackra, grönskande innergården.

Här bor du med endast några hundra meter från allt du kan tänkas behöva såsom mataffär, apotek, gym och även fina grönområden att promenera i. Cykelavstånd till flera restauranger längs med en av Hallands längsta sandstränder. Goda bussförbindelser till centrum.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Rumsbeskrivning

HALL

Hall
Hall med parkettgolv. Här finns tre garderober.

KÖK

Kök
Vitt kök med ekparkettgolv och bänkskivor i grå laminat. Spis med induktionshäll, spisfläkt, mikrovågsugn (Siemens), kyl och frys (Siemens) samt diskmaskin (Siemens).

VARDAGSRUM

Vardagsrum
Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här finns tre garderober. Från vardagsrummet nås en stor altan i sydvästläge.

SOVRUM

Sovrum
Sovrum med parkettgolv och vita väggar.

BADRUM

Badrum
Badrum med väggar och golv i marmorklinkers. Finns dusch, tvättställ, WC samt tvättmaskin och torktumlare (Siemens) med bänk och skåp ovanför. Badrummet har golvvärme och spotlights i taket.

KLÄDKAMMARE

Klädkammare
Rymlig klädkammare som nås från sovrummet.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pristyp

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

52,9 kvm

Gatuadress

Kiselgatan 3

Ort

Varberg

Kommun

Varberg

Lägenhetsnummer

1002

Våningsplan

1 av 5

Andelstal insats

3,7454%

Andel av månadsavgift

3,7454%

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Ekonomi

Månadsavgift

2 733 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Ingår värme, vatten och el enligt schablon samt fibertjänster.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Marmorlyckan 1

Organisationsnummer

769627-6331

Allmän information

BYGGNADSÅR
2019

TV/internet

Internet: Anslutning till Telias fibernät, paketet Telia Lagom för TV, telefoni och bredband hastighet 100/100 ingår i månadsavgiften.

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

VENTILATION
Typ av ventilation: Mekanisk till- och frånluft FTX-aggregat

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glas

ÖVRIGA BYGGNADER
Gemensamt barnvagns- och rullstolsförråd finns i huset. Cykelparkering finns strax utanför entrén till huset.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 45

Antal lägenheter

45

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING I OMRÅDET
Parkeringsplats finns i området.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Parkering
Parkeringsplats finns i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy