Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Getporsvägen 1, Handen
Typ
Bostadsrätt
KVM
44 kvm
Avgift
0 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin tvåa i trevliga folkparken

Välkommen till denna fina lägenhet. Lugnt och trevligt område.

Stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Fint sovrum med två garderober, möjlighet till hel garderobsvägg. Den inglasade balkongen på 10kvm ligger i perfekt söderläge och blir ett extrarum som kan användas hela året. Hiss finns.

Lägenheten är centralt belägen med närhet till Haninge centrum och pendeltåget. Sats och Port73 ligger ett stenkast bort och buss precis utanför som tar dig till Gullmarsplan på ca 20min. Rudasjön ligger ca 400m bort med badplats och motionsspår samt skidåkning på vintern.

Anmäl intresse hos ansvarig mäklare för mer info!

Rumsbeskrivning

Hall
Hall med två rymliga garderober och plats för avhägning. Ljusa tapeter och parkettgolv

Badrum
Helkaklat badrum med golvvärme och duschhörna. Tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum
Lägenhetens mittpunkt, ett rum att verkligen trivas i. Här kan man inreda efter eget tycke och behov. Ljust mönstrad tapet och parkettgolv. Härifrån tar man sig till den trevliga inglasade balkongen.

Kök
Köket ligger öppet mot vardagsrummet. Gott om förvaring och arbetsyta. Utrustat med diskmaskin, kyl/frys, ugn, spis och städskåp. Parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum
Bra sovrum med två garderober som ger förvaring. Parkettgolv och ljusa väggar.

Fin inglasad balkong

Dokument (pdf)

Planlösningar Haninge Park 5 - Årsredovisning 2018

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2

Boarea (BOA)

44 kvm

Gatuadress

Getporsvägen 1

Ort

Handen

Kommun

Haninge

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Haninge Park 5

Juridisk person kan accepteras

Nej

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

Byggnadskommentar

ÖVRIGA BYGGNADER
Ett källarförråd tillhör varje lägenhet.
Vid behov och i mån av tillgång finns möjlighet att hyra ett extraförråd.
Förvaring av cyklar och barnvagnar sker antingen i avsett förråd i respektive ports källare eller i cykelförråd på gaveln i samma byggnad där soprummet finns.

Byggnader

Byggår

2011

Hiss finns

Nej

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy