Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Växelbruksvägen 44, Västerhaninge
Typ
Bostadsrätt
KVM
92 kvm
Avgift
4 081 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modernt BR-radhus med perfekt gavelläge

Här på Växelbruksvägen 44 finns ett modernt och välplanerat BR-radhus på en perfekt hörntomt med sol hela dagen i och med det perfekta syd/väst läget. Bostaden ligger mycket bra i området med stora gräsytor och lekplats i anslutning till tomten. Ett underbart hem med ljusa ytskikt och en härlig baksida med gräsmatta och trädäckad altan.

På entréplan finns en välkomnande hall med stor skjutdörrsgarderob, helkaklat modernt badrum, välplanerat kök, stort vardagsrum med utgång till den härliga altanen. På övre plan finns tre bra sovrum varav det största med rymlig skjutdörrsgarderob. På övervåningen finns även ett helkaklat badrum med med badkar samt en mindre garderob.
På entrésidan finns en mindre gräsmatta, stenlagd uteplats samt grusad uppfart för bilen. Vid uppfarten finns även laddstolpe för laddning av el-bil. På baksidan finns en trädäckad altan och en gräsmatta i bästa söderläge och här på baksidan finns även ett förråd.

Rumsbeskrivning

Entréplan

Hela entréplanet har vattenburen golvvärme.

Hall
Välkomnande hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Grått klinkergolv och vitmålade väggar.

Badrum
I anslutning till hallen finns ett av badrummen och här finns vägghängd toalett, handfat med kommod, belyst badrumsskåp med spegel samt dusch med vikväggar i glas. Grått klinkergolv och kakel i vitt.

Kök
Modernt och ljust kök med vita luckor, ljus fin laminatbänkskiva, dubbel disko samt vitt kakel. Vitvaror från Electrolux såsom kyl, frys, ugn, häll, integrerad diskmaskin samt inbyggd mikrovågsugn. Bra matplats med plats för 4-6 personer. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Ljust och trevligt vardagsrum med stort fönsterparti i stort sett från golv till tak. Från vardagsrummet når du baksidan med både altan och gräs. Detta är ett mycket välplanerat rum som går att dela av om man har det behovet. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Tvättstuga
Här i tvättstugan finns modern tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, grå arbetsbänk med tvättho, praktiska överskåp samt bostadens luftvärmepump från Nibe.

Övre plan

Vitmålad trappa leder till en hall med ekparkettgolv och väggar målade i vitt. Från hallen nås alla rum på övre plan samt en mindre garderob.

Sovrum 1
Stort sovrum med ordentligt med plats för dubbelsäng och annat möblemang och här finns även en stor skjutdörrsgarderob för förvaring. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Sovrum 2
Ett bra rum som idag används som kontor, här finns en garderob. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Sovrum 3
I det tredje sovrummet får det plats en säng och andra möbler och här finns det också en garderob. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Badrum
I övervåningens badrum finns vägghängd toalett, handfat med kommod, belyst badrumsskåp med spegel samt badkar. Grått klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar BRF Vårdagjämning Årsredovisning 2018 Vårdagjämning Brf Vårdagjämning ÅR och rev 2019

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

92 kvm

Areauppgift enligt

enligt bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Växelbruksvägen 44

Ort

Västerhaninge

Kommun

Haninge

Lägenhetsnummer

65

Våningsplan

1 av 1

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Vårdagjämning

Organisationsnummer

769634-0376

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Vårdagjämning är en bostadsrättsförening om 44 lägenheten. Brf Vårdagjämningen bildades 2017-02-23 med inflytt hösten/vintern 2018 och består av total 44 stycken lägenheter fördelat på 40 stycken br-radhus och 4 stycken friliggande hus. Den totala boarean utgör 4 628 kvadratmeter och fördelar sig enligt följande: 24 stycken 4 RoK om 92 kvm
20 stycken 5 RoK om 121 kvm Brf vårdagjämningen äger och förvaltar fastigheten Nödesta 8:266 på en total fastighetsareal om 18 000 kvm.

Ekonomiska förvaltningen sköts av fastum. Parkering i anslutning till varje hus och på gemensam yta i området. Gårdsplats/innergård I föreningen och parkområden med lekplats, redskapsförråd och sopkärl.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Ingen planerad avgiftsförändring 2020 // styrelsen 27/12 - 19

TV OCH BREDBAND
TV/bredband Telia Fiber, i månadsavgiften ingår bredband 100/100 och Tv paket Lagom samt telefoni (debitering efter användning)

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Telia Triple Play
Internet: Telia Triple Play

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 081 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Inkl Telia Trippe Play

Andelstal insats

2,0668%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

1 167 SEK/månad

Vatten och avlopp

261 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
En parkeringsplats vid bostaden, i övrigt finns det parkeringsmöjligheter i området ca 40 övriga p-platser.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy