Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / Fast Pris
Adress
Bergknallevägen 33, Lgh nr 7, Haninge/Vega, Handen
Typ
Bostadsrätt
KVM
25 kvm
Avgift
1 930 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

VÄLKOMMEN HEM - TILL VEGA OASEN

Vi fick nyligen en återgång på denna fina lägenhet/hus vilket innebär att den nu läggs åter ut Till Salu - ett unikt studiohus på 25 kvm samt ett stort sovloft. Lägenheten planeras vara inflyttningsklar till Q1 2023.

Ett idyllisk nytt bostadsområde i Vega, endast 20 minuter från centrala Stockholm som erbjuder det bästa av alla värdar för den aktiva livsnjutaren. Nu har du chans att flytta in i den växande stadsdelen Kolartorp/Vega i södra Stockholm - där bor du nära en underbar natur och Stockholms inbjudande stadspuls. Låt oss presentera nio helt nya hem redo för att skapa nya minnen i.
Minnen som ingen ännu känner till, men som kommer att leva för evigt.

Bostadsutvecklaren uttrycker sig - "Att vi har med våra hjärtan och den fleråriga branschexpertis som vi besitter skapat nio nya unika hem". Projektet består av 3 fantastiska familjeparhus där de 6 lägenheterna har stora takterrasser, 2 minivillor och 1 studiohus med gott om plats tack vare en yteffektiv planlösning. Vår ambition är att ge dig många års lycka i ditt nya hem. Vi önskar dig välkommen hem.

Studiohuset har en boarea på 25 kvm samt ett stort sovloft. Här har man fått till ett optimalt planerat hus som rymmer allt vad man behöver och kan tänka sig vilja ha. I de 6 parhuslägenheterna är det vattenburet golvvärmesystem i båda våningsplanen som ger en mycket behaglig värme och i minivillorna och studiohuset är det klassiska radiatorer. I alla lägenheter är golven genomgående Kährs Nice, mattlackad Ek 3-stav som standard. Till lägenheterna finns möjlighet till p-plats.

På bilderna och på bofaktabladen kan det visas tillvalsdetaljer som ej ingår i lägenheternas grundpris, trätrallsuteplatsen som syns på bilder är ett exempel på ett tillval som ej ingår i priset.

Preliminär planerad inflyttning är beräknad till Q1 2023.

Föreningen är på väg att förvärva en grannfastighet vilket man planerar att uppföra ytterligare 6 lägenheter och dessa har man för avsikt att addera till, till Vega Oasen som då skulle uppgå till 15 lägenheter mot de 9 som planerades först.

För mer information kring projektet gå in på projektets hemsida; www.vegaoasen.se
Besök gärna byggherrens hemsida; www.bricknova.se


LÄGENHETSBESKRIVNING LGH NR 7

Entré plan

Hall
En välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Hallen öppnar upp sig in mot kök och vardagsrum och med dess öppna planlösning ger det en mycket fin rymd i rummet. Vid entrén utvändigt finns en uteplats.

Kök
Ett mindre men välplanerat kök med öppenhet in mot vardagsrummet som ger en fin rymd i rummet.

Vardagsrum
Ett härligt rum med hög takhöjd som ger ett underbart luftigt intryck. Stora fönsterpartier som ger ett fint naturligt ljusinsläpp och från detta rum är det utgång till en fin uteplats.

Sovloft
Ett rymligt loft med plats för en dubbelsäng. Ett stort fönsterparti för fint ljusinsläpp.

Badrum
Klinkergolv och helkaklade väggar. Duschhörna.

Allmän information

Pris

2 195 000 SEK (Fast Pris)

Tillträde

Preliminärt Q1 2023

Antal rum

1

Boarea (BOA)

25 kvm

Areauppgift enligt

Byggherren

Gatuadress

Bergknallevägen 33, Lgh nr 7

Ort

Handen

Kommun

Haninge

Lägenhetsnummer BRF

7

Våningsplan

1

Upplåten mark

Uteplatsen/marken runt bostaden äger föreningen men bostadsrättsinnehavaren har rätt att nyttja den. Bostadsrättsinnehavaren kommer att erhålla av föreningen kordinater som visar ytan som de har rätt att nyttja.

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Uteplats

En uteplats ingår, kostnad för trätrall tillkommer.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Vega Oasen

TV/internet

Internet: Fiber indraget

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Radiatorer

VENTILATION
Typ av ventilation: Till-och frånluftsventiler, självdrag

Byggnadskommentar

FÖNSTER
Treglasfönster

ÖVRIGA BYGGNADER
Sovloft

Byggnader

Byggår

2021/2022

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

1 930 SEK/månad

Andelstal

5,5147

Andelstal insats

5,5147%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

160 SEK/månad

Hushållsel

350 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Övrigt

300 SEK/månad

Vatten och avlopp

80 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 090 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Allmänt
Populärt villakvarter som präglas både av sin bevarade lantliga omgivning och sitt mycket centrala läge. Flertalet stormarknader såsom Coop Forum , Port 73, Maxi och Haninge centrum är belägna inom gång- och cykelavstånd. I området finns Vegas nya pendeltågsstation med en restid om ca 25 minuters restid till Sthlm´s City. Även ett flertal busslinjer täcker in både närområdet och grannkommunerna. I stadsdelen Vega växer en barnvänlig idyll fram med barn i alla åldrar i de nya radhus- och villaområdena. Här pågår utbyggnad av förskolor och skola och totalt kommer det att finnas 8 olika förskolor med 6 avdelningar på vardera förskola samt 2 grundskolor. Grundskolan som ligger centralt i Vega kommer att vara en F-9 skola med 725-900 barn. Vidare finns en Ur och skur förskola i västra delen av Vega och förskolan Gunnebo med 6 avdelningar. Måsöskolan i närområdet tar emot barn från 6 år till årskurs 2. I centrala Haninge finns ytterligare flertalet skolor och förskolor med olika inriktningar. I områdets "Dammträsk" pågår byggande av boardwalk för att öppna upp det kringliggande området för allmänheten så att det kan användas som ett rekreationsområde.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta