Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Allétorget 12, Hyllie, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
49 kvm
Avgift
2 811 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Valentino Dordevic
Ansvarig mäklare Valentino Dordevic

Fantastisk chans till en generös tvårummare med genomgående eleganta och tidlösa materialval

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva denna nybyggda och spatiösa tvårummare på bästa läge! Välkomna hem till detta kvalitetsboende mitt i Hyllies ständigt växande värld. Här bor ni verkligen på bästa läge, med gångavstånd till bland annat Hyllie tågstation, Emporia, Malmö Arena och allt annat som Hyllie har att erbjuda!

Tack vare lägenhetens tilltagna takhöjd och den ljusa ekparketten som är genomgående får ni direkt en känsla av rymd och ljus. Trots sina 49kvm känns lägenheten större än så, tack vare en väl tilltänkt planlösning. I de båda rummen har inredningen sin "rätta" plats och det är därför lätt att möblera på ett sätt som möjliggör att utrymmena utnyttjas på bästa sätt. Det stilfulla och tidlösa kvalitetsköket från Vedum går i öppen planlösning mot vardagsrummet och bjuder in till social matlagning och umgänge. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong som ligger i österläge och i sovrummet har ni en fransk balkong. Nyproduktion är ofta parallellt med överdimensionerade badrum, men här bjuds ni på ett badrum som är alldeles lagom i storlek och erbjuder egna tvättmöjligheten. I hallen har ni en lång garderobslänga som rymmer det mesta i klädväg och förvaring. Här finns verkligen det mesta ni kan önska er av en lägenhet och det är ett riktigt kvalitetsboende på drömläge!

Föreningen är även den stabil, med en duktig och driven styrelse som sedan inflytt och övertagande har gjort sitt bästa för att tillgodose medlemmarnas önskemål och behov. De fyra lokaler som föreningen innehar har hyrts ut till stabila företag och dessa genererar stabilt kassaflöde till föreningen som i sin tur innebär att föreningens medlemmar får en lägre månadsavgift, som redan är låg. 2021 valde föreningen att på grund av stark ekonomisk ställning sänka avgifterna med hela 10%!

Välkomna till ett hem att trivas i!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy