Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Östra Gustavsbergsvägen 25S, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
52 kvm
Avgift
3 486 SEK / mån
Rum
2 rum

FIN TVÅA MED EGEN INGÅNG NÄRA SKOG OCH NATUR

Varmt välkomna till denna genomgående ljusa och fina lägenhet belägen i en grönskande miljö med skog och natur precis utanför dörren men samtidigt med närhet till stadskärnan! Här bor du insynsskyddat i ett lugnt område med egen ingång på andra våningen och balkong i väst med tilltalande kvällssol. Väldisponerad tvåa om 52kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till sociala ytor för samvaro. Bostaden erbjuder en rymlig klädkammare intill sovrummet med gott om plats för förvaring samt ett stort och fräscht duschrum. På gården finns ett tilltaget förråd som tillkommer bostaden för ytterligare förvaringsmöjligheter. Lägenheten är utrustad med såväl tvättmaskin som diskmaskin och parkering ingår i avgiften. Här blir du en del av den gedigna och familjära föreningen där låga avgifter speglar den goda ekonomin.

Gustavsberg är ett lugnt bostadsområde beläget i nordvästra Karlstad ca 10 minuters bilfärd från Karlstad City. Några minuter utanför dörren erbjuds goda bussförbindelser till platser som Bergviks handelsområde och Stora Torget. Här bor du med friluftsmöjligheter nära till skog och löparspår.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

RUMSBESKRIVNING: HALL
Ljus och rymlig hall med parkettgolv och plats för klädavhängning samt garderob.

DUSCHRUM
Direkt till höger från hallen finns bostadens duschrum. Fräscht och rymligt med gott om plats för wc, handfat med kommod, duschhörna samt tvättmaskin. Kaklade väggar i vitt och grå våtrumsmatta på golv.

KÖK/VARDAGSRUM
Rakt fram i hallen når du kök och vardagsrum kombinerat med gott om plats för både matgrupp och soffgrupp. Vita skåpluckor med kakel ovan bänk. Här finns maskinell utrustning från 2012 i form av kombinerad kyl och frys, spis med ugn, fläkt och en mindre diskmaskin. Den öppna planlösningen erbjuder flera olika möbleringsalternativ och härifrån tar du dig ut på balkongen som vetter ut mot baksidan och en mindre dunge.

SOVRUM MED KLÄDKAMMARE
In till sovrummet tar du dig genom en skjutdörr för minimal platsåtgång. Mönstrad fondvägg tillsammans med parkettgolvet som löper genom lägenheten. Här når du även klädkammaren som ger plats för både avhängning och skrivbord om så önskas.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning Stadgar årsredovisning 2020

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2

Boarea (BOA)

52 kvm

Gatuadress

Östra Gustavsbergsvägen 25S

Ort

Karlstad

Kommun

Karlstad

Lägenhetsnummer

1306

Våningsplan

2 av 2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Boklok Gustavsberg

Organisationsnummer

769622-5759

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
En mycket familjär och välskött förening med god ekonomi. Här ligger ett gemensamt ansvar över gräsklippning och det anordnas gemensamma städdagar 2 gånger om året. Månadsavgiften har varit oförändrad sedan start med avvikelse för en sänkning inför 2020.

FÖRSÄKRING
Fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar Värmland

BYGGNADSÅR
2011

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

2020 Målning om fasader

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 16

Antal lägenheter

16

Byggnader

Byggår

2012

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 486 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Vatten, värme och parkering ingår.

Andelstal insats

4,7187%

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

125 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

16 parkeringar. Tillägg för motorvärmare 90 kr.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy