Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kungsklippevägen 19, Centrala Stuvsta, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
40.8 kvm
Avgift
2 642 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk fin 2:a med uteplats

Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hem som går utmärkt att flytta in i precis som det är. På Kungsklippevägen 19 hittar vi denna lägenhet vars hemtrevliga stämning är genomgående. Den här lägenhetens charm och karaktär märks redan i hallen - här är det lätt att trivas.

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkomnande hall med avhängningsplats, parkettgolv och ljusa väggar.

Badrum:
Stilrent och rymligt badrum med ljust kakel och våtrumsmatta. Här finner ni även wc, hörndusch, kommodhandfat, handdukstork, belyst spegelskåp, tvätt och torkmaskin.

Vardagsrum:
Väl tilltaget vardagsrum med parkettgolv och lättmöblerade ytor med plats för både soffgrupp och matbord. Vardagsrummet ligger beläget med bra ljusinsläpp i lägenheten.

Sovrum:
Trevligt och stilrent sovrum med parkettgolv. Här finner ni även utrymme för förvaring och tillgång till lägenhetens uteplats.

Uteplats:
Jättetrevlig uteplats med rum för både loungegrupp och större matbord där man kan vistas och umgås.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

40.8 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kungsklippevägen 19

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Lägenhetsnummer

1003

Våningsplan

1

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kvarteret Lodjuret

Organisationsnummer

769600-4584

Antal lägenheter

163

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 642 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, bredband, Comhem basutbud, förråd, gym, tvättstuga

Andelstal

0,0044000

Andel av månadsavgift

0,44717

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy