Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 325 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Veckovägen 40, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrätt
KVM
30 kvm
Avgift
2 739 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad etta högst upp i huset!

Varmt välkomna till denna väldisponerade etta på bästa läge i Jakobsberg. Bostaden erbjuder optimala förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet samt hall vilket gör bostaden perfekt för sociala sammankomster där du njuter av middagen.
Runt hörnet finns pizzeria, affär, frisör mm. Från bostaden har du ca 50m promenad till busshållsplats och promenadavstånd till Jakobsberg centrum med pendeltågsstation och inomhusgalleria. Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker. Här finns också flera restauranger, biograf, banker, bibliotek, sjukhus och postservice.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen och Stockholm Quality Outlet.

Rumsbeskrivning

KÖK
Fräscht och stilrent kök med ljust målade väggar, vita luckor och mörk arbetsbänk i laminat. Vitt kakel som stänkskydd. Spis, kyl/frys och spisfläkt.

HALL
Välkomnande hall med mycket goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Genomgående laminatgolv och ljust målade väggar.

VARDAGSRUM
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum öppet mot hall som ger en luftig och rymlig känsla. Plats för stor soffgrupp, TV-möbel, säng samt annan önskad möblering.

BADRUM
Stambytt 2016. Svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Handfat med vit kommod och spegel. Dusch med glasdörr och vägghängd WC.

ÖVRIGT
Till bostaden hör ett källarförråd.

Dokument (pdf)

Stadgar C__HSBdocuments_TempFilesAnnualReport20230306T133530

Allmän information

Pris

1 325 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1

Boarea

30 kvm

Gatuadress

Veckovägen 40

Ort

Järfälla

Kommun

Järfälla

Lägenhetsnummer BRF

357

Våningsplan

4 av 4

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Västerby

Organisationsnummer

713200-1046

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Västerby är en förening i HSB Norra Stor-Stockholm som ligger i centrala Jakobsberg. Föreningen består av 467 lgenheter och 38 lokaler
med byggår 1961.

Föreningens hemsida:https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/vasterby/

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Höjning av månadsavgift om 2 % januari 2023.
Inga beslut om ytterligare avgiftshöjning finns för tillfället.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Gjorda renoveringar:
2004-2005 Fönsterbyte (3-glas, Isolerglas)
2013 Nya fläktar i hela fastigheten
2016-2017 Stambyte, markdränering/isolering källarväggar samt nya maskiner i den gemensamma tvättstugan
2018 Nytt Passersystem portar

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns cykelrum, grovsopcontainer, grillplatser, klubblokal och bollplan. I föreningen finns cykelrum, grovsopscontainer, grillplatser,
tennisbana, klubblokal, bollplan och boulebana. En fritidslokal finns att hyra på Månadsvgen 81 och intill ett gym att tillgå. Gemensam
tvättstuga finns i källarplanet i vardera byggnad. Det finns även tvåå grovtvättstugor belägna på Veckovägen 4 och Månadsvägen 24-26. Ett
källarförråd finns tillhörande lägenheten.

Antal lägenheter

467

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 739 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv grundutbud. Ett obligatoriskt tillägg om 115 kr/mån tillkommer för internetuppkoppling.

Andelstal

0,13302 %

Andelstal insats

0,13302 %

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

186 195 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

400 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Beskrivning

Övrigt

NÄROMRÅDET
Lägenheten ligger endast 5-10 minuters promenad från Jakobsbergs Centrum som är Järfälla kommuns huvudort. Månadsvägen är ett trivsamt område med gemytlig stämning och stora gräsytor med planteringar och stor lummig innergård. Välsorterad matbutik i området (Coop runt hörnet). Området är mycket populärt tack vare närheten till både centrum och natur.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 20 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
I området finns en kvartersbutik med postombud, bageri, restaurang, pizzeria och mataffär.

Skolor och dagis inom gångavstånd.

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. För den träningsintresserade finns Sats sportsclub, Friskis & Svettis och badhus nära centrum och Komethallen i Veddesta.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl