Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Albert Engströmsgatan 2H, Gränby, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
53 kvm
Avgift
3 505 SEK / mån
Rum
2 rum

Ljus och välplanerad 2:a i storslagna Uppsala View

I stadens mest spektakulära bostadshus intill grönskande Gränbyparken saluförs nu denna stilrena 2:a. Här har ni chansen att flytta in i en optimalt planerad lägenhet som har rikligt med ljusflöde från flertal fönster i dubbla vädersträck samt en härlig inglasad balkong. Den genomtänkta planlösningen erbjuder inledningsvis en stor inbjudande hall och ett rymligt sovrum med flertal stora garderober. Öppenheten mellan kök och vardagsrum ger en stor social yta med rikligt ljusflöde och plats för både matbord, soffgrupp och annat möblemang om så skulle önskas. Från vardagsrummet leder balkongdörren er ut till den gedigna inglasade balkongen. I lägenheten i övrigt samsas smarta, funktionella lösningar med smakfulla materialval. Det välplanerade badrummet erbjuder även en kombi-maskin. Hissen tar dig raka vägen ner till garaget och sen är det bara att ge sig ut i den expansiva och natursköna stadsdelen Gränby.

I Uppsala View bor du Svanenmärkt med smarta lösningar och vidsträckta vyer. Uppe på taket skapar vi en oas i form av en takterrass där de boende kan umgås och njuta av utsikten över hela Uppsala. Veidekke bygger ett ståtligt bostadshus med en mörkgrå fasad som står lugnt och vackert mot omgivningens grönska. Platsen ligger nära stora grönområden, sporthallar, cykelvägar, skolor och förskolor. Endast ca 800 meter till Uppsalas "andra stadskärna" Gränby centrum & Gränbystaden med all möjlig service, handel, kontor, shopping och mycket mer, vilket definitivt höjer belägenhetens värde ytterligare. Dessutom finns en utmärkt kollektivtrafik med stadsbuss strax utanför och tillgång till större trafikleder som t ex E4 på bara några minuter för den pendlande.

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning. Bostäder i denna klass är mycket attraktiva och kan säljas redan innan visning.


Välkommen hem.

Rumsbeskrivning

HALL: Välkomnande och rymlig hall med god plats för förvaring genom två garderober och säkerhetsdörr för ett tryggt och tyst boende. Vitmålade väggar och en elegant ekparkett som fortsätter in i övriga rum.

VARDAGSRUM/KÖK: I gaveln av lägenheten ligger kök och vardagsrum. Den öppna och socialt anpassade planlösningen i rummet bidrar till en fantastisk rymd och härligt ljusinsläpp genom de stora fönstren i dubbla vädersträck. Köket som är i smakfull stil med inredning från Marbodal erbjuder vita skåpluckor med handtag i rostfritt stål, marmorerad laminatskiva och vitt kakel. Kyl/frys, mikro, diskmaskin, spishäll och ugn från Siemens. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

SOVRUM: Rymligt sovrum med god plats för en dubbelsäng och passande möblering och gott om garderober längs långsidan. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

BADRUM: Generöst och välplanerat badrum med vitt kakel och grått klinker. Utrustat med dusch, handfat med kommod, spegel med belysning wc-stol samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

BALKONG: Stor och rymlig inglasad balkong med god plats för möblering.

Dokument (pdf)

Planlösningar Ekonomisk plan Stadgar - Brf View Årsredovisning 2020

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

53 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Albert Engströmsgatan 2H

Ort

Uppsala

Kommun

Uppsala

Beskrivning av förråd m.m.

Till bostaden hör ett förråd i källaren.

Lägenhetsnummer

01302

Våningsplan

3 av 14

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Uppsala View

Organisationsnummer

769632-2945

Allmän information

Föreningen består av ett flerbostadshus med 16 våningar, 80 lägenheter med underliggande källare med garage samt vind med terrass.

Brf bildades

2016

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen har tecknat ett kollektivt abonnemang med fiberlan med Bredband (100/10), IP-telefoni och TV (kanalpaket Lagom) från Telia som ingår i månadsavgiften.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburna radiatorer.
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

Byggnadskommentar

Byggår: 2019
Fastghetsbeteckning: Gränby 9:7
Antal lägenheter: 80

Utförda renoveringar

Färdigställandet av bostadsrättsföreningens byggnad slutfördes under 2019.

Kommande renoveringar

4 nya el-bilsladdningar.
Porttelefon.
Under hösten 2021 planeras genomförande av tvåårsbesiktning.

Övriga utrymmen i föreningen

På entréplan finns rullstols/barnvagnsförråd samt miljö- och soprum. I källaren finns ytterligare ett förråd för barvagnar/rullatorer/rullstolar. På föreningens gård finns cykelparkering med och utan tak samt uteplats med pergola och grill.
På våning 16 finns en gemensam takterrass som föreningens medlemmar kan nyttja.

Antal lägenheter

80

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Hiss från markplan. Går till bostaden samt även ner till garaget.

Ekonomi

Månadsavgift

3 505 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I månadsavgiften ingår: Värme, kallvatten, basutbud TV, bredband samt bostadsrättstillägg. Individuell mätning och debitering av både varmvatten och el sker kvartalsvis.

Avgiftsförändringar

Ingen avgiftshöjning föreligger i dagsläget. (Kontrollerat Oktober 2021).
Delat ägande accepteras om minst 10%-90%.

Andelstal

1,239

Andelstal insats

1,1281

Kommentar

Obs schablonvärden har använts.

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Försäkringsinformation

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Nordeuropa försäkring AB. I försäkring ingår bostadsrättstillägg. Ersätter ej hemförsäkringen.

vatten och avlopp

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I källaren finns 39 garageplatser inkl. två platser för rörelsehindrade, kostnad 1000kr/mån. Tre av garageplatserna är förberedda för elbilsladdning (OBS. långtidsladdning), kostnad för el till laddning tillkommer.
På gårdsmarken finns 13 parkeringsplatser inkl. en plats avsedd för rörelsehindrade, kostnad 400kr/mån. Av markparkeringarna har tre platser uttag för motorvärmare, kostnad för el till motorvärmaren tillkommer.
Separat-kösystem. I dagsläget 3 st i kö till samtliga platser ( kontrollerat Oktober 2021).

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration behövs ej

Kommentar

Energideklaration kommer att utföras i Oktober månad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy