Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Diamantgången 283, Öringe, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
67 kvm
Avgift
3 956 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor och trevlig 2,5:a med uteplats

Välkommen till Diamantgången 283. Här erbjuds en mycket ljus och trevlig bostad som smart byggts om till en 2.5: a. Stor och trevlig uteplats med ytor för stora sällskap att trivas i.

Bostaden belägen i markplan och är mycket smart planerad där man här har satt upp en vägg för att få till ett ytterligare sovrum/kontorsyta. Genomgående ljusa och moderna ytskikt i vitt med ekparkett, perfekt för att låta din inredningsstil sätta prägel på hemmet.
Trevliga ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning inbjuder till ett socialt hem för vänner och familj. Utgång till uteplatsen sker från köket där gott om plats för både loungedel och cafe bord finns.

Sovrummet är rymligt med goda förvaringsmöjligheter genom garderober. I anslutning till sovrummet finns även bostadens klädkammare.
Ljust och fräscht helkaklat badrum med badkar.

BRF Diamanten är beläget i Öringe som är ett mycket trevligt villaområde som har närhet till såväl trevliga naturområden som Erstaviks naturreservat och Sörmlandslseden, Öringesjön, butik, skolor, lekplatser, och stallet erbjuder ett mycket harmoniskt och bekvämt boende. Är man golfintresserad ligger golfbanan en kort promenad bort. Pendlingsbussar från närliggande hållplats tar dig till Stockholm City samt Gullmarsplan på under 30 min.

På cykelavstånd når du Tyresö C med alla dess butiker, såväl som rackethall, badhus och ishall. Tyresö Strand och Gamla Tyresö med underbar skärgårdsmiljö och många fina utflyktsmål. Bege dig till Tyresö slott och gå i den engelska slottsparken eller besök Alby friluftsgård med stora grönområden och badplats och utegym. Besök de många badplatserna längs Erstavikens kant, eller bege dig ut på isen under vintertid. Letar ni efter ett bekvämt och rymligt boende i härligt läge? Då är Diamantgången 269 något för dig.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

67 kvm

Gatuadress

Diamantgången 283

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Lägenhetsnummer

283

Våningsplan

0 av 1

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Diamanten i Tyresö

Organisationsnummer

769609-7752

Allmän information

Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2014 och består av flerfamiljshus om 2 våningar med 158 lägenheter och 2 lokaler. Fastighetens byggnader är uppförda 1981-1982.

Pantsättningsavgiften får högst uppgå till 1% av gällande prisbasbelopp enligt föreningens stadgar.
Överlåtelseavgften får höst uppgå till 2,5% av gällande prisbasbelopp enligt föreningens stadgar.

Ordförande Håkan Axelsson
Kontakt: styrelsen@brf-diamanten.se

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber finns att koppla på

Utförda renoveringar

Panelbyte i nedre delen av området.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har 3 st tvättstugor, en gemensam lokal finns att hyra för ex. kalas samt att det finns cykelförråd.

Antal lägenheter

158

Byggnader

Byggår

1991

Ekonomi

Månadsavgift

3 956 SEK/månad. I avgiften ingår Inkl. Värme och vatten. Till avgiften tillkommer en obligatorisk kostnad om 94 kr för gruppanslutet bredband och tv-kanaler från ComHem

Andelstal

0,69143

Överlåtelseavgift

1 183 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

200 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har parkeringsplatser som kostar 250 kr/mån. Separat kö.
Föreningen har garageplatser för 450 kr/mån. Separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy