Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
975 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Smedstugugatan 18B, Haga, Norrköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
26.5 kvm
Avgift
1 514 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin renoverad 1:a i populära Haga!

NYRENOVERAD FRÅN 2020/2021, Fin 1:a med fransk balkong i Haga. En bit upp i huset på bekväma våning 1 finner vi denna välplanerade bostad.
Här har vi både ett nytt påkostat kök med goda arbetsytor med b.la. diskmaskin och tvättmaskin. Lättmöblerat rum som rymmer både säng och soffmöblemang utan att det blir trångt. Belägen mot villaområdet och parken.
Det finns ett vindsförråd som tillhör bostaden. Låg avgift om 1514 kr där både värme, vatten, kabel-tv, bredband och fast kostnad för elen ingår!
Snabb inflyttning är möjligt för den som önskar.

Riksbyggens Norrköpingshus nr 8 är en mycket välskött och stabil bostadsrättsförening. Föreningen har totalt 440 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt, vilket gör föreningen till den största i området.
Trevlig grönskande innergård. Från Smedstugugatan 18B har du goda kommunikationer in till centrum och med cykel tar det bara ett par minuter. Kostnadsfri parkering på gatorna. Närhet till fina promenadstråk och
Himmelstalundsfältet som ligger på gångavstånd.

Varmt välkommen att lämna ditt intresse till Jennifer Karlsson, Skandiamäklarna 070-7360163

Rumsbeskrivning

HALL - Ljus öppen hall med möjlighet för avhängningsmöjligheter till vänster. Spotlihts i taket, vita väggar och pergogolv.

KÖK - Renoverat stilfullt kök från 2020 märket "Epoq". Bänkskiva i laminat och glasskiva som skydd på väggen. Köket erbjuder gott om arbetsyta och bra förvaringsmöjligheter. Här finns ett städskåp för den som önskar. Infällda spotlights i taket. Köksutrustningen består av kyl/frys (Samsung), integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, spisfläkt, nedfälld diskho och tvättmaskin med tumlarfunktion.

RUM - Lättmöblerat rum med plats för både säng och soffmöblemang. Här finns en fransk balkong mot villakvarteret/ parken. Spotlights i taket.

DUSCHRUM -Fräscht duschrum med kakel på väggarna och våtrumsmatta. Ny badrumsutrustning från 2021 såsom wc, kommod, spegelskåp och dusch,. Det finns även en handdukshållare.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2020 RB Norrköpingshus 8 Energideklaration Stadgar

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

975 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

26.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Smedstugugatan 18B

Ort

Norrköping

Kommun

Norrköping

Lägenhetsnummer

193

Våningsplan

1 av 7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Fransk balkong mot den lugna parken.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Norrköpingshus 8

Organisationsnummer

725000-3618

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

I månadsavgiften ingår digital-TV och fiberbredband (100/100) samt IP-telefoni.

Utförda renoveringar

Tidigare renoveringar: Fasadrenovering och fönsterbyte.
1998 - Stambyte.
2007 - Installerat säkerhetsdörrar samt postboxar, byggt miljöhus för sopsortering.
2008/09 - Föreningens gemensamma bastu byggdes om.
2009-12 - Samtliga tegeltak på föreningens byggnader bytta.
2014-17 - Ventilation, renovering av tvättstugor.
2016-18 - Hissarna utbytta och trapphusen ommålade.

Övriga utrymmen i föreningen

Inom föreningen finns en lägenhet att hyra för övernattande gäster, avgiften är 300 kr för första dygnet och därefter 200 kr per dygn. Max 3 dygn i följd.
Inom föreningen har man tillgång till bastu.

Antal lokaler

8

Antal lägenheter

441

Byggnader

Byggår

1955

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

1 514 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme, vatten, tv & bredband (100Mbit/s) samt den fasta elnätsavgiften, förbrukningen mäts och bekostas individuellt.

Andelstal

0,10829

Andelstal insats

0,10829

Andel av månadsavgift

0,10903

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

490 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I föreningen finns 246 P-platser, 90 garageplatser och 3 MC-platser som uthyres enligt separat kösystem.
Fri parkering (24h) på gatorna i närområdet.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

128 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta