Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Strandvägen 13B, Vågmästaren, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
107 kvm
Avgift
6 036 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin fyrarummare på populära Vågmästaren!

Varmt välkommen till Strandvägen 13B och denna fina fyrarummare på det populära bostadsområdet Vågmästaren i Karlstad! Här bor ni i en välplanerad lägenhet på fjärde våningen med inglasat uterum i söderläge med utsikt över vattnet. Bostadens 107m² inrymmer tre sovrum i bra storlek, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare, kök och vardagsrum i öppen social planlösning, inglasat uterum samt en gästtoalett och två klädkammare. Som ägare är du garanterad en parkeringsplats i området och det finns även möjlighet till båtplats i området med separat kösystem. Hiss finns från markplan!

Här bor ni i ett lugnt och trevligt område med närhet till grönområden och inre hamn som erbjuder ett bra utbud av restauranger och nära till all tänkbar service i Karlstad centrum. Goda bussförbindelser i anslutning till området.

Varmt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande entré med förvaring i två inbyggda garderober, separat klädkammare och plats för avhängning till höger. Ekparkettgolv och tapetserade väggar.

SOVRUM 1
Ljust sovrum med ekparkett och tapetserade väggar. Bra förvaring i separat klädkammare.

SOVRUM 2 & 3
Sovrum i bra storlek med ekparkettgolv och tapetserade väggar.

DUSCHRUM
Helkaklat fräscht duschrum med ljust klinkergolv och golvvärme. Här finns wc, handfat med underliggande kommod, spegelskåp, wc, handdukstork och duschväggar i klarglas. Stort plus för tvättmaskin och torktumlare!

KÖK
Rymligt och arbetsvänligt kök med gott om yta och förvaring i över- och underskåp. Snickerier i ek, mörk laminatbänkskiva och bakomliggande ljust kakel. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl och frys, diskmaskin, spis, ugn och fläkt. Ekparkettgolv och målade väggar.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Här finns gott om plats för både soffgrupp och större matsalsmöbel invid fönstret. Härifrån nås även det inglasade uterummet som dessutom är isolerat och därmed kan användas som ett extra sovrum.

GÄST WC
Bostadens gästtoalett med klinkergolv och tapetserade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar 2003-11-27 Energideklaration 13B årsredovisning 2020

Länkar

Film

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Boarea (BOA)

107 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Strandvägen 13B

Ort

Karlstad

Kommun

Karlstad

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten hör ett källarförråd

Lägenhetsnummer

1025

Våningsplan

4 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Oden

Organisationsnummer

769609-3686

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Ett flerbostadshus med totalt 31 bostadsrätter. 5 st tvåor, 13 st treor och 13 st fyror.

TV OCH BREDBAND
Föreningen är kopplad till Karlstads stadsnät och Sappa.

GÅRDSPLATS
Vacker innergård med lugnt läge och utsikt över sjön som sträcker sig in mot Inre hamn. Flera sittplatser och även lekplats. På området finns även båtplatser som man kan tillgå genom kö. Vid bryggan finns även möjlighet till bad.

BYGGNADSÅR
2003

KONTAKT
Anders Marmon
+46763678905

Juridisk person kan accepteras

Nej

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och frånluft.

Utförda renoveringar

Inga kommande stora renoveringar per 2021-09-14.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 31

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns en gemensamhetslokal för hela Vågmästaren samt en övernattningslägenhet.

Antal lägenheter

31

Byggnader

Byggår

2003

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Hiss finns från markplan.

Ekonomi

Månadsavgift

6 036 SEK/månad. I avgiften ingår Värme (debiteras preliminärt 400:-/månad och regleras årligen efter verklig förbrukning) , vatten, kabel-tv, bredband och preliminär kostnad för el (320:-).

Andelstal

3,58650

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

200 SEK/månad

Hushållsel

320 SEK/månad

Försäkringskostnad

90 SEK/månad

Summa driftkostnad

610 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

384 parkeringsplatser finns på området som går att hyra för ca. 220-255 kr/mån. 155 garageplatser (ca. 475 kr) och 29 carportplatser (ca. 365 kr), till dessa är det separat kö. Bostadsrättsinnehavaren är garanterad en parkeringsplats.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

85 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy