Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Barrskogsvägen 7, Tyresö Skogsstad, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
3 464 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Magisk tvåa högst upp i huset

Denna bostad är REDO för försäljning. Anmäl ditt intresse eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Varmt välkomna till denna trevliga tvåa högst upp i huset på Barrskogsvägen 7!
Här finner ni detta inflyttningsklara boende som är optimalt för såväl singeln som paret, tack vare välplanerade och sociala ytor.

- Ljus och välplanerad tvåa
- Högst upp i huset
- Inglasad balkong i sydväst läge
- Fina Materialval
- Garage finns i föreningen
- Busshållplats alldeles intill bostaden
- Bekvämt boende med härliga sociala ytor


Bostaden präglas av en modern och social planlösning där interiören genomgående är stilren.
En välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter tack vare garderob med skjutdörrar. Mellan hall och vardagsrum har man här en smart placerad platsbyggd hylla som förenklar möblering i vardagsrummet samt ger en extra avhägningsmöjlighet i form av hatthylla direkt vid entrén.

Kök och vardagsrum går i varandra, köksdelen innefattar alla bekvämligheter man kan önska sig med häll, inbyggnadsvitvaror samt diskmaskin. Lättmöblerad vardagsrumsdel med sociala ytor för stora sällskap att trivas i.

Från det rymliga sovrummet beläget i separat del från kök/vardagsrum når man möblerbar balkong i härligt solläge. Den inglasade balkongen blir som en härlig förlängning av bostaden under sommarhalvåret.

Badrum med helkaklade väggar som innefattas av WC, duschhörna, kombinerad tvättmaskin och torktumlare med ovanstående arbetsbänk samt överskåp.

Närområdet bjuder på skandinavisk skog, bergsknallar, blåbärsbuskar samt trevliga uteplatser/grillplatser i en härlig mix.
Närhet till Centrum, promenadstråk, matbutiker, skolor, bad, idrottsanläggningar samt gym som SATS, Actic och Friskis höjer bekvämligheten ännu en nivå.

Direktbussar avgår från hållplats alldeles bakom huset och tar dig till Stockholm City samt Gullmarsplan på under 30 min, perfekt för den som pendlar till jobbet.

BRF Skogskanten är en av tre befintliga föreningar i Skogsstaden där man effektivt amorterar på lån och har en sund och balanserad ekonomi utan hög belåning vilket är vanligt i nyare projekt som finns att tillgå på marknaden. Fastigheterna är byggda 2015-2016, föreningen äger marken för bostadshusen som omfattar 76 bostadsrätter.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

54 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Barrskogsvägen 7

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Våningsplan

5 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Skogskanten BRF

Organisationsnummer

769629-6743

Allmän information

Föreningen äger marken. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som består av 76 st bostadsrätter.

Skogskanten är sista etappen i Tyresö Skogsstad och omfattas av sammanlagt 76 moderna lägenheter fördelade på två lamellhus. Bostäderna består av två till fyra rum och kök, med ett stort utbud av mindre lägenheter.
Naturen i omgivningen har bevarats, och runt omkring växer tall, ljung och blåbärsris. Kommunikationerna är mycket goda och busshållplatsen ligger bara några steg ifrån porten. Fina cykelvägar korsar området, och garageplats finns att hyra i grannföreningen. I närheten finns också ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, gym, skolor och service.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras köparen 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Internet: Fiberkabel med Triple Play-funktion: digital-TV paket, telefoni och internetanslutning.
Avtal tecknas med TeliaSonera och kostnaden är 220 kr i månaden.
En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

VENTILATION
Typ av ventilation: Mekanisk frånluft

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glasfönster

ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, förråd och källarförråd.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns cykelförråd, soprum, gästlägenhet samt källarförråd.

Antal lägenheter

76

Byggnader

Byggår

2015-2016

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 464 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg på 220 kr för bredband.
Ingår: Värme, kallvatten, förråd.
Föreningen debiterar uppvärmning av kallvatten separat.

Andelstal

0,0120910

Andelstal insats

1,22956

Andel av månadsavgift

1,22956

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Kostnad

750 SEK/månad

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Kostnad

300 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

82 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

93 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy