Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Disponentgatan 16, S:t Knut, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
38 kvm
Avgift
2 486 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Genomgående 30-tals pärla på vårt kulturella S:t Knut!

Bland S:t Knuts mysiga kullerstensgator har ni nu möjligheten till att förvärva en ljuvlig tvårummare där tidstypiska attribut är bevarade.
Välkommen hem till Disponentgatan 16 där det bjuds på yteffektiv planlösning där ni får ljusinsläpp från två olika väderstreck, charmigt originalgolv som går igenom större delen av bostaden samt takstuckaturer som utmärker byggnadsåret. Tillsammans med de tidstypiska attributen finner ni ett renoverat kök och badrum som är i densamma stil som resten av bostaden. Ni har en fantastisk lägenhet på andra plan där den generösa takhöjden samt de stora fönsterpartierna ger er känslan av att bostaden är större än de utsatta kvadratmeter. Bostaden är enastående anpassad för dig som skall börja studera såväl paret som vill åt S:t Knuts charm.

Området S:t Knut bjuder dig på härlig kulturell atmosfär med närhet till butik, mysiga caféer på det omtalade S:t Knuts torg, restauranger samt kommunikation. Endast ett stenkast från Malmös mittpunkt, livliga Folkets Park och S:t Knuts populära pastellfärgade hus.

Välkommen hem!

Allmän information

Pris

1 795 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

38 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Disponentgatan 16

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer

2

Våningsplan

2 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Knuts park

Organisationsnummer

769617-3991

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
BRF Knuts Park är en äkta bostadsrättsförening som äger marken för Alen 2 & Alen 5 i Malmö Kommun. Förening upplåter 43 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt samt 1 lägenhet & lokal med hyresrätt. Föreningen bildades 2007 och byggnaderna är byggda 1936.

EKONOMI
Bredablick sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse:
Pantsättningsavgift 1 % gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (476 kr år 2021).
Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, köpare skall betala denna avgift (1190 kr år 2021).

Föreningens höjde avgiften senast den 1 januari 2021 med 2 %.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Gjorda renoveringar
, Badrumsrenovering
, Relining av avloppsstammar
, Byte av tappvattenstammar
, Elstambyte
, Översyn av värmesystem - byte av termostat / ventiler på radiatorer med mera
, Byggande av pergola för källsortering
, Tak-, fönster- och fasadrenovering
Planerade renoveringar
Vänligen se bifogad ekonomisk plan

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningar har 2 tvättstugor (3 tvättmaskiner och 2 torktumlare) samt 2 torkrum.
Cykelskjul.
En ljuvlig innergård med uteplats.

KABEL- TV OCH BREDBAND
Kabel- tv och bredband levereras via Telenor. En kostnad om 100 kr/månad tillkommer för kabel- tv samt 160 kr/månad för bredband.

GARAGE OCH PARKERING
Föreningen har 6 parkeringsplatser i anslutning till fastigheten. Kösystem tillämpas och detta görs hos Bredablick Förvaltning.

ÖVRIGT:
Bostadsrättstillägg ingår i föreningens avgift.

KONTAKT:
www.knutspark.se
info@knutspark.se

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2007

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

1936

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 486 SEK/månad. I avgiften ingår .Obligatorisk tillägg för kabel- tv tillkommer på 100 kr/månad samt bredband för 160 kr/månad.

Andelstal

2,04142000

Andel av månadsavgift

2,13624000

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

166 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

203 kWh/m²

Energiklass

G

Beskrivning

Områdesbeskrivning

S:t Knut är området för dig som gillar det bevarade och charmiga. Här har funkishusen pampiga entréhallar, gallerhissar och högt i tak. Här kryllar det av välbesökta caféer och restauranger. I närområdet finner du även mataffär och gym. Från Mäster Danielsgatan har du endast kort promenadavstånd till stadens centrum, ett stenkast till Malmös bästa bussförbindelser och endast några minuters bilfärd till motorväg. Möllevångens pulserade krogliv frestar runt hörnet och närheten till Folkets Park lockar såväl gammal som ung.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl