Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Sjödalsvägen 15, Centrala Huddinge, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
52 kvm
Avgift
2 817 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lägenhet med stor, underbar och inglasad balkong

Här erbjuds en välplanerad och stilren lägenhet där det rika ljusinsläppet är det första man lägger märke till. Att bo i ett hem där allt känns nytt är livskvalitet. Här kommer du inte behöva tänka på renoveringar på många år.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor, underbar och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen, lättmöblerade ytor och plats för ett mindre bord.

I hjärtat av Centrala Huddinge bor du mycket centralt, attraktivt och trevligt med närhet till bland annat butiker, restauranger, bra kommunikationer, joggingspår och matbutik. Huddinge centrum ligger ett stenkast från lägenheten, natur och badplatser en cykeltur bort och stockholm city ligger några pendeltågsstationer från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Rumsbeskrivning

Hall

Den stora, trevliga och öppna hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och ljust golv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall ? goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt ? ett välplanerat, socialt och öppet rum med ljust golv och ljusa väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, fint ljusinsläpp, fin utsikt, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum

Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom ? ett stort, inbjudande och rogivande rum med ljust golv och ljusa väggar. Rummet har vacker utsikt, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Balkong

I vardagsrummet finner du en stor, underbar och inglasad balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen, lättmöblerade ytor och plats för ett mindre bord. Här har du fin utsikt mot skogen, takåsarna och gatan.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

52 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Sjödalsvägen 15

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Lägenhetsnummer

1082

Våningsplan

8 av 9

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Klockarbacken 7

Organisationsnummer

769630-4869

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Barnvagnsrum: I fastigheten finns barnvagnsförråd.

Cykelparkering: På innergården finns cykelparkering med tak.

Soprum: Soprum för hushållsavfall samt källsortering.

TV OCH BREDBAND
Fiber via Bredbandsbolaget.

GÅRDSPLATS
En trevlig upphöjd gård på bottenvåningens tak mellan föreningens två hus.

BYGGNADSÅR
2015

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 140
Antal lokaler: 5

Antal lägenheter

140

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 817 SEK/månad. I avgiften ingår Obligatoriskt tillägg av bredband på 165 kr/månad.

Andelstal

0,67

Andelstal insats

0,67

Andel av månadsavgift

2817

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Elkostnad

350 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Det finns p-plats att hyra för 400 kr per månad. Det finns garageplats för 800 kr per månad.

Beskrivning

Övrigt

Inom kort promenadavstånd finner man Huddinge centrum där pendeltåg avgår mot såväl Stockholm C (restid 15 minuter) som Södertälje (restid 28 minuter).

I Huddinge centrum med sin småstadskaraktär, ges människorna företräde framför bilarna. Arkitekternas förebild har varit gamla stadskärnor, med snirkliga gator och öppna ytor. Här kan du botanisera i mindre specialbutiker såväl som de större klädkedjorna och matbutikerna. Pendeltågsstationen ligger i direkt anslutning till centrum.

På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Nedan kommer ett litet urplock från hemsidan:

"I Huddinge finns många spännande utflyktsmål och ett brett utbud av fritidsaktiviteter.

Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Här finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen.
Det finns flera olika sjöar i närheten (Orlången, Kvarnsjön, Trehörningen och Mörtsjön). Här finns även fina strövområden och bra motionsspår för den som önskar det.
Vid sjön Orlången finns dessutom mycket trevliga Sundby Gård som serverar mat i trevlig miljö. Har ett vällagat julbord att erbjuda.
För den hästintresserade finns det även ridmöjligheter i Sundby.

I närheten finner man alltså flera sjöar där de vanligaste fritidsaktiviteterna är promenader, svampplockning, fågelskådning, vildmarksvandringar, bad eller en stilla picknick. Stränderna har bra badklippor runt sjön om man är sugen på ett vildmarksdopp.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard i Flottsbro. I Kungens kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta