Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Nynäsvägen 369, Gamla Enskede, Enskede
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
3 448 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmig vindslägenhet anno 1927

Välkommen till denna fina och charmiga vindslägenhet belägen i Gamla Enskede. Här har ni en fin och ljus trea där nytt och modernt möter charmigt original. Lägenheten präglas av bra umgängesytor och originaldetaljer i gott skick. Här kommer du inte sakna generös takhöjd, synliga takbjälkar, loft, charmiga takkupor, takfönster eller vackra innerdörrar - här finns allt! Fint och modernt kök med matplats, två mysiga sovrum och ett stort vardagsrum med takhöjd utöver det vanliga och här finns även ett charmigt loft som kan användas som sov- eller gästrum. Avslutningsvis finns ett stilrent och helkaklat badrum.

Välskött förening belägen nära Enskedes villaidyll med egna p-platser och god ekonomi med närhet till både shopping, stan och naturområden. Närhet till grönskande promenadstråk vid Skogskyrkogården och Margaretaparken med mysiga caféer, nöjen vid Globen City, Tele 2 Arena och Tolv Stockholm (med restauranger, underhållning, nattklubb), Gamla Enskede Bageri, Antikaffär, småbutiker mm. Goda kommunikationer med buss och endast 200 meter till t-banan som tar dig till Södermalm på sju minuter och till T-centralen på en kvart.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Underbar och ljus vindsvåning med hög charmfaktor, härliga sociala ytor, smarta lösningar och vackra material, byggd 2002 i välskött stambytt fastighet från 1927. Hela lägenheten har vita väggar och treglasfönster från 2012 i takkupor.

HALL/ENTRÉ
Välkomnande entré som öppnar upp till denna charmiga vindsvåning. Hallen öppnar upp mot vardagsrum och kök. Parkettgolv som löper vidare in i lägenheten. Förvaringsmöjligheter genom garderob med skjutbara spegeldörrar. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM
Underbart och luftigt vardagsrum som utgör lägenhetens hjärta med extra högt i tak, snedtak, takbjälkar och takfönster. Framtagna takbjälkar och snedtak ökar på stilpoängen.

LOFT
Via platsbyggd trappa nås loftet som har skapats genom att bygga om den tidigare råvinden. Parkettgolv även här med plats för säng.

KÖK
Stilrent kök med snygga linjer och fina materialval som erbjuder det "lilla extra". Charmigt spröjsat fönster med fint ljusinsläpp förhöjer mysfaktorn. Här finns matplats och goda arbetsytor för matberedning samt bra generösa förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med integrerad kyl- och frys, integrerad diskmaskin, spishäll, ugn, fläktkåpa, vitt kakel samt belysning ovan arbetsytorna.

SOVRUM
Rymligt och mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang.

SOVRUM
Mysigt sovrum mad plats för säng och arbetshörna.

BADRUM
Stilsäkert och helkaklat badrum utformat i sobert vitt och grått. Utrustat med dusch, duschvägg i glas, handfat på kommod och förvaringsskåp. Kvalitetsdokument finns.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett externt källarförråd. Tvättstuga finns också i källarplanet liksom cykelrum. Föreningen har en fin uteplats på fastighetens baksida och intill uteplatsen ligger föreningens p-platser.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Stadgar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

54 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Nynäsvägen 369

Ort

Enskede

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

0010

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Uteplats

Trevlig gemensam uteplats med grill på gården.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Slagrutan 1

Organisationsnummer

716416-5578

Allmän information

Brf Slagrutan 1 är en äkta förening som bildades år 1985 och består av en fastighet med 10 lägenheter och 1 hyreslokal. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt och lokalen hyrs ut för garageverksamhet. Fastigheten är upplåten med tomträtt, vilken omförhandlas år 2026-12-31. Huset ritades 1927 av arkitekt Edvin Engström. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Stockholms Stads Brandförsäkringskontor. Juridisk person godkännes ej som ägare. Delat ägande kan godkännas.
Överlåtelseavgiften får uppgå till högst 2,5 % och pantsättningsavgiften till högst 1 % av gällande prisbasbelopp. Överlåtelseavgift betalas av köparen och pantsättningsavgift betalas av pantsättaren.
Det finns 3 p-platser på föreningens gård som endast är tillgängliga för medlemmarna i mån av plats.

Brf bildades

2007

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-TV: via fiber, leverantör Telia. Basutbudet ingår i månadsavgiften
Bredband: Fiber via Telia. Upp till 100 Mbit ingår i månadsavgiften.
Fiber är indraget till varje lägenhet och en router och fjärrkontroll finns som tillhör lägenheten.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme
Mekanisk frånluft

Byggnadskommentar

Flerfamiljshus

Utförda renoveringar

1984 Stambyte (köksstammar samt badrumsstammar), byte av värmeledningar, nya elledningar, installation av 3-glasfönster.
2002 Installation av fjärrvärme
2011 Installation av fiber
2015 Fönsterbyte, renovering fasad och tak.
2017 Föreningen installerade radonutsug som gjort att föreningen nu har mycket låga radonvärden om max ca 30 Bq/kvm
2019 Relining av stammarna (10 års garanti och 50 års uppskattad funktion)

Övriga utrymmen i föreningen

I huset finns finns bastu, hobbyrum, cykelförråd och gemensam tvättstuga. Trappstädning sker var 10:e vecka (schema finns i trapphuset) och gårdsstädning sker 2 ggr/ år.

Antal lokaler

1

Antal lägenheter

10

Byggnader

Byggår

1939

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 448 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten och bredband och TV (Telia, basutbud)

Avgiftsförändringar

Föreningen beslutat att höja avgiften med 3 % vid årsskiftet enligt den ekonomiska förvaltarens rekommendation

Andelstal

11,48998

Andelstal insats

Uppgiften har ej gått att få fram

Andel av månadsavgift

Uppgiften har ej gått att få fram

Kommentar

Uppgiften skall ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, leverantör, hushållet storlek samt olika vanor.

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

350 SEK/månad

Försäkringskostnad

175 SEK/månad

Summa driftkostnad

525 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har egna p-platser där de boende kan ställa en bil per hushåll (kostnadsfritt). 3 p-platser på föreningens gård som endast är tillgängliga för de boende i mån av plats. Boendeparkering råder i området. Kostnaden ligger i dagsläget på 500 kr/mån via Stockholm Stad. För mer info gå in på www.stockholmstad.se

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är beställd

Kommentar

Giltighetstiden för befintlig energideklaration har passerats.

Beskrivning

Övrigt

MBF Mälardalens Bostadsrättsförvaltning AB förvaltar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy