Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Byalagsvägen 4A, Huddinge, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 784 SEK / mån
Rum
3 rum

Nyligen producerad trea med stor, härlig balkong! ACCEPTERAT PRIS!

Välkommen till trevliga, trivsamma och nybyggda Byalagsvägen 4A och denna stilrena trea om 55 perfekt planerade kvadratmeter. Den här bostaden utnyttjar sin yta på bästa tänkbara sätt. En ljus lägenhet med fräscha ytskikt, bra planlösning och hög materiell standard.

Det som framför allt sticker ut i denna lägenhet är det fräscha, trevliga och moderna köket med generösa arbetsytor och rejäl köksbänk. Här finns mikrovågsugn, induktionshäll, diskmaskin, ugn, fläkt och kombinerad kyl/frys. Vardagsrummet är lättmöblerat, välplanerat och rymligt med mycket dagsljus, fint ljusinsläpp, stora fönster, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor, mysig och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor, plats för ett mindre bord och plats för soffgrupp. Här kan man sitta i timmar och avnjuta kvällssolen. I anslutning till lägenheten når man även den fantastiska innegården med gräsytor och lekplats för barnen.

I hjärtat av Centrala Stuvsta bor du centralt, trevligt och attraktivt med närhet till bland annat restauranger, matbutik, skola, bra kommunikationer och caféer. Stuvsta centrum ligger ett stenkast från lägenheten, Huddinge centrum en promenad bort och bad och lekplatser ligger en biltur från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy